Şimdi Ara

[Satılık]Dirt 3 Xbox 360 Oyun PAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [Satılık]Dirt 3 Xbox 360 Oyun PAL
    Oynamak için zaman bulamadığım Dirt 3 oyunu satılıktır. Fiyat sanalpazar uzerinden 30 TLdir.

Sanalpazar ilani:http://www.sanalpazar.com/Dirt-3-Xbox-360-Oyun-Pal__isp6207764

Fiyat : 30 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Tarafımdan alınmıştır
  • Sanalpazar'da yorum yazsaydiniz cok makbule gecerdi. O kadar mesaj attim, umursamadiniz. Onayi da geciktirmistiniz. Sizinle alisveris yapacaklarin haberi olsun.

• o olay için kusura bakmayın demiştim iş yoğunluğundan atlamışım... ( Hatırlattığınız zaman hemen onayladım zaten)
    sanalpazardanda ilk sizinle alış veriş yaptım genelde sahibinden kullanıyorum YORUM yerini bulamamaştım.
    Okadar mesaj attım demişsiniz sadece birtane mesajınız var yorum yazarmısınız diye onun üzerine yorum yapmıştım ama hata vermiş sanırım tekrar yazdım

Sadece şirketten fırsat bulduğum zaman internete giriyorum evde internetim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 20 Şubat 2013; 16:53:21 >
  • Sanalpazar ve forum uzerinden size mesaj attim, konunuza da yazdim. Gormediniz herhalde. Forumda sikinti olmustur diyelim. Sonucta diger yapacagimiz satislari etkileyecek bir durum o yuzden onemsiyorum. Neyse uzatmayayim, yorumunuz icin tesekkur ederim. Varsa bizim de bir hatamiz affola. Keyifli oyunlar dilerim.

• rica ederim benmimde atlamamam lazımdı sanırım hafta sonuna denk geldi ürün elime ulaştığı zaman... hayırlı günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 PS4 KUTULU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.