Şimdi Ara

SATILIK DARK MEDIA PLAYER (25 TL + SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün yukarıda ki ilanın birebir aynısıdır. Özelliklerine ordan bakabilirsiniz.

Yeni aldığım TV'nin media player'ı yeterli olduğu için ürünü satıyorum. Zaten toplasanız 10 defa kullanmamışımdır yoğunluğumdan dolayı. Piyasa fiyatının çok altına verme sebebim malesef ki ürünün kumandası yok. Fakat kendisi sıfır temizliğinde ve kondisyonundadır. Altın uçlu HDMI kablosu ve adaptörü dahil olmak üzere kutu ve kutu içeriği sıfır ayarında full mevcuttur. Güzelce paketleyip gönderim yapacağım. Ürünün piyasa fiyat ortalaması 100-120 TL arasıdır, ben 25 TL'ye satmak istiyorum.

Universal kumandalar veya TV'nin kendi kumandası çalıştırıyor mu bilmiyorum, denemedim. Fakat ayrıyetten kumanda internette bulunabiliyor. Örnek olarak burda mevcut;
    TeknoBiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Dark Media Mania, Cine Mania ve Mini Mania Uzaktan Kumandası (DKMPMANIA2UK) | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/dark-media-mania-ve-mini-mania-uzaktan-kumanda.html

Belki araştırırsanız çok daha uyguna da bulabilirsiniz.

SATILIK DARK MEDIA PLAYER (25 TL + SS'Lİ)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 11 Mayıs 2015; 12:49:03 >

• Selamlar, alt yazı desteği var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sismese

Selamlar, alt yazı desteği var mı ?

Tabi ki var USB'ye attığınız filmlerin altyazı destekleri veya altyazı dosyaları varsa çalıştırabilirsiniz.
  • neden bu kadar ucuz? demeye kalmadan linke baktım ki kumandası 55 TL imiş..

+ SS li ne demek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insane1907 -- 27 Ekim 2015; 9:44:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.