Merhaba arkadaşlar,
Hepsiburada üzerinden resmi satıcıdan aldığım orijinal Apple TR ürünü olan Airpods 2.Nesil cihazımı satıyorum.
Garantisi sona erdi.
Bugüne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım, her işlevi sorunsuzca çalışmaktadır. (Airpodu çıkarınca müziğin durması, tek veya çift tıklamayla işlevsel tepkiler vermesi vs.)
Genellikle evden çalıştığım için cihazı pek kullanamadım, Pro modelini aldığım ve kullanılmadığı için satıyorum zaten. Buna rağmen düzenli olarak temizlik gibi bakımlarını yapıp, şarjı azaldıkça kutusunu şarjladım. Titiz biriyimdir, köşede unutulup tozlanmış bir cihaz değil yani :)
Aradan geçen zamanda bataryasında kısmi düşüşler illa ki olmuştur ama bariz bir batarya sorunu yaşamadım. Sağ ve sol airpod'lar ikisi de dengeli ve yeterli bir performans sergiliyor.
Fotoğraflarda gözüktüğü üzere kutusu ve kutu içeriği mevcut, şarj kablosu biraz eskidi ama çalışıyor. iPhone, iPad gibi herhangi bir Apple ürününe sahipseniz ve kendi lightning uçlu şarj cihazınız varsa onu da kullanabilirsiniz.
Kozmetik olarak 9/10 bir cihazdır. Hiçbir çizik, kırık, leke, kir vs. yoktur.
Aklınızdaki tüm sorular ve yanıtlar için DM'i kullanın lütfen, konu altına yazılan cevapları göremeyebilirim.
FİYAT 2000 TL
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.