Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Satılık Creative SB Audigy Value 7.1 Satın Al 26 Aralık 2020 12:36 1 1 Satılık Creative SB Audigy Value 7.1 Ürünü 4 yıl önce anakartımın ses kartının bozulduğu bir dönemde idareten kullanmak için almıştım. Çok az kullandım, yaklaşık 3 yıldır kutusunda paketinde bekliyor.İnternnette Windows 10 driver'ları mevcut. İstediğim fiyat 75 TL'dir. Kadıköy Bostanacı'dan elden teslim edebilirim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Series XPG SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 1TB Satılık LG UltraGear 32GN600-B 31.5" Be Quiet Shadow Rock Slim / Noctua NA-HC3 chromax.black.swap
Sadece bu iki çıkış var, bunların da amacını bilmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SteelSeries Arctis 1 Wireless Xbox Series XPG SX6000 Pro PCIe Gen3x4 M.2 2280 1TB Satılık LG UltraGear 32GN600-B 31.5" Be Quiet Shadow Rock Slim / Noctua NA-HC3 chromax.black.swap