Şimdi Ara

Satılık Corsa'ya Fiyat Ne Yazmaliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2016 Mayıs'ta alınmış Corsa 1.2 enjoy manuel benzinli aracım var. Araç gerçek kapalı garaj arabası olmakla beraber henüz 5.000 km de. Eşim için almış olduğum bu aracı eşimin kullanmamakta diretmesi ve de ev durumu yüzünden satmayı düşünüyorum.

Doğru fiyatlandırma nedir sizce? Ne çok uzun sürede satılain ne de ucuza gitsin istiyorum.

Not : sahibinden.com a bak demeyin orada saçma bir piyasa var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam corsaların piyasası pek iyi değil sonuçta pek tutulan bir araç değil.Bence 55 bin uygundur fazlasıda haramdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55 bin yazılır.
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Bende 55 yazıp 54 e bırakayım diyorum sonuçta manuel araç otomatik olsa daha iyi fiyattan giderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Bende 55 yazıp 54 e bırakayım diyorum sonuçta manuel araç otomatik olsa daha iyi fiyattan giderdi

Aynen öyle yapın. Bu arada özel değilse bir şey sorabilir miyim eşiniz neden araçı kullanmamakta diretiyor ?

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Servisi kapının önünden geçiyor hocam direksiyonu da iyi değil daha doğrusu kendine guvenemiyor bir türlü. Daha henuz kendi başına 10 km bile yol yapmadı. İki yıldır bu araca odedigim kredi sigorta kasko boşuna o yüzden satmaya karar verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: zenmavi

Servisi kapının önünden geçiyor hocam direksiyonu da iyi değil daha doğrusu kendine guvenemiyor bir türlü. Daha henuz kendi başına 10 km bile yol yapmadı. İki yıldır bu araca odedigim kredi sigorta kasko boşuna o yüzden satmaya karar verdim

Anladım .Hayırlısı olsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aynı araçtan bizimde var martta aldık bizde 55 yazıp 54 e bırakırım derseniz bence zor satılır.
    53 veya 53,5 yazıp 52-52,5 a bırakmayı düşünürseniz daha çabuk gideceğini düşünüyorum ama yok benim vaktim var beklerim diyorsanız 55 yazın kısmet belkide hemen satılır.
  • 2017 ocakta 2016 model 1.2 enjoy almıştım ben de sıfır km. Alış fiyatım 48700TL.

2017 kasım ayında 13000 km kusursuz olarak 48000e sattım. İlanda 20-25 gün durdu ve İzmir'de satıldı. Sahibinden üzerinde benim fiyat altında 1-2 tane sıkıntılı araç vardı, sıkıntısız en düşük fiyat benimdi.
  • Şu anda aracınızın liste fiyatı 75 bin lira hocam.Acele etmezsen yaza doğru iyi bi paraya satarsın.0 km sini pahalı bulan mecbur 2. ele yönelecek ve seninkide 0 gibiymiş zaten.

Ben 2016 şubatta dizel otomatik enjoyu 60 bine aldığımda ''o para corsaya verilir mi?'' diyordu çoğu insan.Şu anda 104 bin lira liste fiyatı.Paramız nasıl pula dönüyor durum ortada....
  • Akhilleus kullanıcısına yanıt
    Hocam sormayın en son liste fiyatı 69.000 tlydi ben baktığımda şimdi söylediğiniz gibi 74000 e çıkmış. Bir iki ay daha bekleyebilirim bugün fotoğrafları çektim gün içinde sahibindene yükleyeceğim hayırlısı bakalım

• 60 yazılıp 55 e çok rahat satılır

ben olsam 70 yazar 65 e bırakırdım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.