Şimdi Ara

SATILIK CoolerMaster 380W PSU [Satıldı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4-5 ay süredir kullanmış olduğum CM Centurion kasanın içindeki orjinal Psu satılıktır..
    CoolerMaster 380W Psu;
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1609
    ürün kodu RS-380-PMSR olması lazım. Bilenler vardır , psu biraz gürültülü çalışır ,fan değişimi ile sessiz bir psuya dönüştüğünü söyleyen birçok arkadaş vardı fakat ben açıp garantisini bozmak istemedim..İsteyen fanını değiştirip sessiz ve kaliteli bir psu ya sahip olabilir. tek fiyat : 30ytl dir.
    ANKARA elden teslim tercihimdir
    Satma nedenim siste yapmış olduğum genel upgrade dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IboJaN -- 1 Haziran 2007; 19:41:39 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• çok uygun fiyat

sıfırı kdv dahil 60 ytl

aynısından ben de kullanıyorum. herbişeyi çok hoş da; fanı 4000 rpmde çalıştırıyor. hem de hiç gereği yokken. hayatımda gördüğüm en hızlı dönen ve en fazla gürültü çıkaran fan (bozuk işlemci fanları hariç)

fan değişimine gerek yok. fanın siyah kablosunu çıkartıp kırmızı renkli bir kabloya bağladığınızda voltajı 12 yerine 7 volt oluyor.
    fan kontrolü varken sakat olabilir diye düşünenler olabilir ancak: bu psu %15 yükü geçtiği anda maksimum devirde çalışıyor ki sadece psuyu sistem dışında boşta çalıştırdığınızda düşük hızda çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qzwxec -- 1 Haziran 2007; 14:30:17 >

• PSU hhg adlı arkadaşımıza satılmıştır...
    İlgilerinize teşekkür ederim..herkese iyi alış-verişler..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK COOLER MASTER RC690 KASA
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.