Merhaba,2 ürünü set olarak Aliexpressden almıştım 2-2.5 sene olmuştur kutu ve içeriği tamdır Çalışmasında veya RGBlerinde bir sorun yoktur.
24 Pin ve 16 pin GPu kablosu 5500 TL kargo dahil aynı gün veya ertesi iş gününde kargoya verilir.

Merhaba elimde warcry kasayla gelen 6 adet fan birde sonradan aldığım 3 adet fan mevcuttur,totalde 9 adet fan ve 1 adet kontrolcu vardır,full set şeklinde tak çalıştırdır eksik bir parçası kablosu yoktur,ayrı ayrı sadece 3 fan veya 3 fan 1 kontrolcu şeklinde almak isterseniz veya aklınıza birşey takılırsam Bir özel mesaj kadar uzağınızdayım. Teşekkürler iyi forumlar.
Fiyat Kargo Dahil:2500 TL dir.

Merhaba bu üründen elimde 4 set yani 3-3-3-3 olarak 12 adet fan vardır,Fanlarda veya RGBlerinde herhangi bir sorun yoktur görenlerin markalı bir fan olup olmadığınıda sorduklarını belirtmek isterim,ben 9 fanı kendi içinde kablolalarıyla birleştirerek tek kablo bağlantı yapıyorsunuz,ekstra kontrolcu vs aramıyorsunuz o kolaylığı var,aşağıya linkini ekliyorum orada detaylı herşey yazıyor, ilanın ilk fotoğraflarında kasamda takılı halini görebilirsiniz lianli gibi yan taraflar ve orta göbek ayna efektlidir, aklınıza birşey takılırsam Bir özel mesaj kadar uzağınızdayım. Teşekkürler iyi forumlar.
https://www.atombilisim.com.tr/dragos-ls300-premium-argb-3x120mm-kontrolculu-siyah-kasa-fani
Fiyat Kargo Dahil: 3 fan için 900TLdir hepsini almak isterseniz veya adetli PM atın altını üstünü konuşuruz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.