Şimdi Ara

[SATILIK] COOLER MASTER EISBERG 240L AZ HASARLI SIVI SOĞUTMA SETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce vatan bilgisayardan aldığım 240L sıvı soğutma sistemimi satıyorum. Satış sebebim. Montajını yaparken vidaları fazla sıktığımdan dolayı radyatörü delmiş olmam. Bunun üzerine vatan bilgisayara götürdüm. Ve hatanın bende olduğu için garanti dışı kaldı ve yapılmadı. Bende sistemimi satacağım için zararına bile olsa satıyorum. Sıfırdır. Sadece Radyatöründe ufak bi delik vardır. Bunu yaptırmanın 2 alternatifi vardır. 1.si yeni bir radyatör almak. 2.si Bi tesisatçıya götürüp deliği ısıtarak kapatmak. Ben Uğraşmak istemediğim için satıyorum. Kutusunda faturasıyla beraber durmaktadır.

Ürün Linki

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rl-eb24-16fk-r1-eisberg-240l-prestige-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=65485

1
    FİYAT: 250 TL

SANAL PAZAR ÜZERİNDEN TAKSİTLİ SATIŞ YAPILABİLİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KungFu_Panda -- 11 Mart 2014; 20:07:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 8600gts

:) Radyatörü yaptırdık diyelim onun içindeki sıvı kaybını nasıl gidereceğiz .Ayrıca ürünü zararına sattığınız belirtmişsiniz bu konuda size katılmıyorum
    Örnek vereyim sfıır araba aldınız gidip duvara vurdunuz ve arabayı %20indirimle satacağınızımı sandınız en az %75ederek satarsınız .
    Aynı paraya bozu radyatörü delik soğutucunuzu almak yerine GİDİP H110bile alınabilir veya alternatifleri!

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/corsair-cw-9060014-ww-hydro-serisi%E2%84%A2-h110-sivi-sogutma-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=65800

eisberg serisinin olayi o, expansion (genisleme) ye izin veren 2. ci AIO sogutma sistemi (Swiftech H220 ne yazikki trde yok), o yuzden gidip 1080 lik bir rad alsan bile kullanirsin.
    ve cpu blogunun ustunde fillport gibi birsey olmasi lazim zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamblerbarbo -- 30 Haziran 2013; 16:05:04 >

• Fiyatı Çektim Arkadaşlar.
  • hasarli urun icin cok para hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasarlı ürün olması 100 200 lira masraf yapacağınız anlamına gelmez. 20 lira bi sıvısı ve 30 lirada masrafı var maksimum. (30 lira abartılı olarak) Hasarı sadece bir vida boyutunda damlatacak kadar bir delik. ve delik kapandıktan sonra içine doldurulacak bir sıvı. Olay sadece bu. Benim yaptırmama sebebim uğraşmamam. ve kasamda H80i kullanıyor olmam. Almamın sebebi yüksek potansiyelli bir sistem kuracağımdan. Ama kurmama daha zaman olduğundan elimde kalmaması için satıyorum.

NOT: Eski kasamı sattım. Yeni sistem için toplama bir sıvı soğutma kuracağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KungFu_Panda -- 15 Ağustos 2013; 23:31:17 >
  • radyator harıc 150 dusunurmusunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,
    Size konu ile ilgili pm attım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: desper.ibanez

Merhaba,
    Size konu ile ilgili pm attım.

gelmedi
  • MaGaRaS M kullanıcısına yanıt
    Kurallara uyalım kardeşim ! Başkalarının ilanında reklam yapma.
  • Olurmu öyle şey.Ben satıldı soruyorlar diye kendi ilanımı buraya ekledim.Eğer yanlış anlaşılma olduysa k.bakma.Buradan herkezin gözü önünde de yazıyorum...İyi satışlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.