Şimdi Ara

[SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırklareli İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart ayında boynerden aldığım ayakkabıları biraz sıkı olduğu için hiç giymedim. Anlatılacak birşeyi yok bildiğiniz converse işte. Faturası da vardı ama bulamadım şimdi. Boş boş kutuda duracağına forumdan birine vereyim dedim fotoğraflar aşağıda. Converse'in kalıpları büyüktür 44 adidas giyene olur.

[SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara [SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara

[SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara [SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara [SATILIK] Converse All-Star 42.5 Numara

Fiyat:60TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam fiyatı yazmamışsınız sanırım :))
  • En altta fiyat var, gözünüzden kaçmış olmalı.

Fiyata yorumum şu olacak, Mart ayında alınmış bir Converse'e 60 lira istemek fazladır. Boyner'de şu an klasik birkaç modelde (Siyah ve beyaz kumaş, damalı model vs.) yüzde elli ya da yüzde kırk indirim mevcut. Çarşı mağazasında da yine nakitte yüzde 50-60'a yaklaşan indirimler var, kredi kartında bu indirim yüzde kırka düşüyor. Belki bu model yoktur, belki de farklı ama yine düz bir model vardır fakat bu fiyata ikinci el ürün almanın bir esprisi kalmıyor, ben de almak için konuya giren biri olarak belirtmek isterim düşüncelerimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 15 Ağustos 2012; 19:11:52 >
  • pm
  • pm cevaplandi.

Arkadaslar almayi dusunen verebilecegi rakami ozelden soylesin anlasalim. Bu kadar buyutecek bisey yok surda su kadar burda bu kadar diye. Para kazanmak icin satmiyorum. Hic giyilmedi aldigim gunden beri kutuda 10 sene once alsam ne olacak onu da anlamis degilim. Dedigim gibi almayi dusunen abartmadan x paraya birakirmisin diye mesaj atmasi yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @yamachan arkadasla anlastik. Hayirli olsun iki tarafa da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neyse, yine ben yanlış anlaşıldım sanırım. Yediden yetmişe her yaş grubu eğer mal satıyorsa kesinlikle eleştiri kabul etmiyor. Bu ne alınganlık, neden düzgün bir cevap yerine bu tarz yoruma gidiliyor anlamıyorum.

Pazarlık var ise konuya yazılır. Ben mesela pazarlıktan anlamayan ya da zamanı olmayan biri olsam ve ayakkabının da piyasasını bilmesem anlaştığınız arkadaşın sunduğu fiyattan daha yükseğe mi almak durumunda kalıcam?

Alışveriş yaparken fazla düşünmüyoruz sanırım. Ama ilân sahibine değil, takınılan tavıra karşıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.