Arkadaşlar elimde 2. bölge temiz sorunsuz COD: MW3 var kendi oyunum satılıktır sıfır gibi sorunsuz oyun.. isteyenler kadıköy'den gelip elden teslim alabilirler.. diğer illere önce havale/eft sonra kargo şeklinde gönderi yapılacaktır..
Fiyat: 90 TL Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Reklam amaçlı deil dostum. Oyun bana rezerve zaten yarın kadıköyden teslim alacam Arkadas cevap verecek vakit bulamamıştır
quote:
Orijinalden alıntı: burak_YILDIZ
pm mı cevaplamadın ılan dukkanın icin reklam amaclı heralde soyleseydın bılseydık barı
reklam yapmam gerek yok benim sağolsun forumdan ve çevreden forum çevresinden müşterilerimiz vardır devamlı gelen.. Oyun bana ait kendimin.. dükkandaki yoğunluktan cevap veremedim o sırada @kocake arkadaş ile konuşuyorduk zaten sizin mesajınızı okudum fakat cevap yazmak için pencerede açtım hatta o sıra ya dışarı çıktım yada müşteri geldi sonrasında unutmuşumdur kusura bakmayın
pm mı cevaplamadın ılan dukkanın icin reklam amaclı heralde soyleseydın bılseydık barı
reklam yapmam gerek yok benim sağolsun forumdan ve çevreden forum çevresinden müşterilerimiz vardır devamlı gelen.. Oyun bana ait kendimin.. dükkandaki yoğunluktan cevap veremedim o sırada @kocake arkadaş ile konuşuyorduk zaten sizin mesajınızı okudum fakat cevap yazmak için pencerede açtım hatta o sıra ya dışarı çıktım yada müşteri geldi sonrasında unutmuşumdur kusura bakmayın
tmm onemlı degıl sız cevap bana vermeyınce ılana da satıldı veya rezerve yazmayınca oyle dusundum