* Özel Notlar : Char Bladeden Bowa Dönmek Üzere Sp Farm Bitmistir Yalnız İster Curse Toplayarak İsterseniz Benim Gibi Silkle Sıfırlayabilirsiniz... Üzerinde +4 Set Blue +5 Bow Vardır
Sadece Bow Skilleri Maxlanacak 40k Sp Var Zaten Suan da
* Resimler :
Arkadaslar Ben Tibet Serverinde Bir Zamanlar Bazı Arkadasların Tanıdıgı ReD_KiT adlı Char Sahibinin Abisiyim
ReD_KiT i Sattık Bu Charı Aldım
Üniversite 2.ci ek Yerleştirmeleri Olmazsa Yerlesemezsem Askere Gideceğim Ondan Dolayı Satacagım
Chara Girip Bakayım ID PW Gibi Bilgileri İsteyecek Arkadaslar Sakın Gelmeyin
İlgilenen Olursa Konusalım
Parasını Eğer Kutahya Balikesir Olursa Elden Verecegim Ama Diğer Sehirlere Ptt veya Banka Hesap Yoluyla yapacagız
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Valla Ben Silkroadonline.net e girdiğim zaman sifremi ve email adresimi herseyimi değiştirebiliyorum
Neden ki
Hackleyen Kim Bilmiyorum Belki Sen Farklısındır Yani Amacın Farklıdır Bu Konuyu Msn Dende Konustuk
Ama Bak Kardesim
Git Bana 300 Ytl Ver Al Charı Ben Buna Silk Adım Gereken Seyleri Aldım İtemleri Kime Satacagım
Soyunuk Charı Kim Alır
Alacaksan 300 Yeni TÜRK Lirasi Bas Al Charı Bu Kadar Basit
Gercek Sahibi Demissin De Bu Chara Ben Kardesimin Össye hazırlanması amaclı redkiti sattım tibette 215 ytl ye adam geldi sana char satayım yok almayacam dedim
sana iyi bi fiyat vereyim dedi ustu +4 set lwl 80 blade yatmaz dedi
iyi dedik aldık 215 ytl verdim redkiti sattıgım fiyata bunu aldım
ADAM BANA SÖYLEDİKLERİNİ Bİ BİLSEN CİĞERİN YANAR CİGERİN
Askere gidecem anam hasta vb. sözcukler kullandı beni icten yaktı tamam dedim bu kadar para lazımsa alalım ne yapalım dedik aldım
Ve Sen Bu Konuda Benim Charımın Satılmasına Engel Oluyorsun Dikkat Et...
Benim zaten elimden giden gitmiş.Ben sadece alacak kişinin dikkat etmesi için çabalıyorum.Kendine çok güveniyorsan.Hadi söyle gizli soruyu.Ben gizli sorununda cevabınında ne olduğunu biliyorum.Senin bana msn de dediğin şey ben gizli sorunun yanıtını değiştirdim.Ben bu oyunu kaç senedir oynuyorum ve gizli sorunun yanıtı DEĞİŞMEZ.Sana baş harfini söyle dedim.Sen bana alakasız bişi söyledin.Gizli sorunun yanıtı değişmediğine göre bu nasıl mümkün olabilir.Sen salaklık yapıp böyle bir çarı almışsın.Ama başkalarını salak yerine koyma.Zaten çara hiçbirşey yapmamışsın neredeyse.Tek yaptığın şey bladerdan bowa çevirmek.Ben sana bu çarın id sinide söyledim ne olduğunu eee hadi kendine güveniyorsan ver e-mail adresini bakalım kim neler yapabilecek çara.Unutma ki senin elinde fazladan bir e-mail adresi benim ise gizli sorunun yanıtı var.Hadi bakalım biraz cesaretin varsa hadri meydan...
sen bıze kese yapan bowcu degılmısn
evt gızlı soru cevabı degısmez sallamıs bu arada gecmıs olsun kardes
ÇAR güzelmiş ama beklicem çünkü sen o fiyatı 300 e indirirsin yakında
quote:
Orjinalden alıntı: sevket_123
kese auahuahuah kOptum kese deil ks öğretmek gibi olmasında ... nese
Arkadaşlar yorumlara bakmadan bekliyeceğim 300 e indirirsin filan yazıyorsunuz.Yaw bir çar alacaksanız atlamayın hemen biraz araştırın.Okuyun bakalım neler yazılmış.Yada alında görün o zaman neler olabileceğini.Zaten e-mail adresini bi bulsam bu çarı çalanların yanına kamam.
valla hiçbirşey anlamadım charın sahibi dosdeli mi pegasus0403 mi
nese ks ıste
Char Suan da Satılmıstır Arkadaslar
Pegasus0403 Bu Sana Kapak Olsun Acikcasi Satış Uzerine Cok Durdun Satılmasın Diye Ama Ne Yapalım
290 YTL ye Satılmıstır...
Suan da Yeni Sahibi Yine Kutahyadan Burdan Bir Arkadasım
Hadi Bu Satısta Bitti
Bu Arada Email Adresini Benim Nickime Bakarak Verecegimi Zannettin :D Ben O Kadar Salak Degilim
Artık Yeni Sahibiyle Konusursun :D
Hadi Arkadaslar Bu Satısta Guzeldi
Pegasus Sana Son Sözum Bundan Sonra Hacklenmeden Char Sat
Ve Sattıgın Kişi Hacklenirse Sakın Böyle Konulara Sen Gelme Charı Sattıgın Kişi Gelsin
Saygı Ve Selamlarımı Sunarım
Suan da Wizard and Cleric Kasıyorum
Yine Oyundayım
Hayırlı Ramazanlar...
Yine oyunu bilmeyen biri almış sanıyorum çarı.Sen neden satmak istedin çarı çok iyi biliyorum.Ama ben bu çarı geri alırsam hiç kimse şaşırmasın.Bebenin tekine satmışın senin gibi gizli sorunun yanıtının önemini bilmeyen bir salağa...Ama bu çarı geri alırsam sana kapak olsun diye buraya koyacağım ss leri.Şerefsizlerin diyarında yaşıyoruz.Herkes birbirini keklemeye çalışıyor.Kimin eli kimin cebine girecek belli olmuyor.Ama Afferin sana nasıl böyle bir salak buldun kendin gibi şaşırıyorum.Oyun hakkında daha hiçbirşey bilmeyen veletler çar alır.Sonrada gelir foruma abi benim çarım çalındı çalanın Allah belasını versin derler.Uyanın uyanın ayakta soyuluyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: MrArraS
quote:
Orjinalden alıntı: sevket_123
kese auahuahuah kOptum kese deil ks öğretmek gibi olmasında ... nese
ne var la ha ks ha kese
quote:
Orjinalden alıntı: Pegasus0403
Arkadaşlar yorumlara bakmadan bekliyeceğim 300 e indirirsin filan yazıyorsunuz.Yaw bir çar alacaksanız atlamayın hemen biraz araştırın.Okuyun bakalım neler yazılmış.Yada alında görün o zaman neler olabileceğini.Zaten e-mail adresini bi bulsam bu çarı çalanların yanına kamam.
adamla alıp veremediin ne soyle de bizde anlayalım onun caldıını soyluyosan ne alaka???
quote:
Yine oyunu bilmeyen biri almış sanıyorum çarı.Sen neden satmak istedin çarı çok iyi biliyorum.Ama ben bu çarı geri alırsam hiç kimse şaşırmasın.Bebenin tekine satmışın senin gibi gizli sorunun yanıtının önemini bilmeyen bir salağa...Ama bu çarı geri alırsam sana kapak olsun diye buraya koyacağım ss leri.Şerefsizlerin diyarında yaşıyoruz.Herkes birbirini keklemeye çalışıyor.Kimin eli kimin cebine girecek belli olmuyor.Ama Afferin sana nasıl böyle bir salak buldun kendin gibi şaşırıyorum.Oyun hakkında daha hiçbirşey bilmeyen veletler çar alır.Sonrada gelir foruma abi benim çarım çalındı çalanın Allah belasını versin derler.Uyanın uyanın ayakta soyuluyorsunuz.
Charı Alan Kişiyi Merak Etme :)
Senin Dediğin Kadar Cocuk Değil Her Hangi Bir Soyulmada Geri Verecegim
Arkadasımız 27 Yasında Evli Barklı Bir Abimiz
Kusura Bakma Charı Ya Hacklettirmeyecektin Yada Satmayacaktın...
Benden Bu Kadar
quote:
ThiefKiller
quote:
adamla alıp veremediin ne soyle de bizde anlayalım onun caldıını soyluyosan ne alaka???
Bu Adamın Alıp Veremedigi Su :
Bundan Ne Kadar Zaman Önce Bu Charı Kastı Bilmiyorum Sadece Bilgiğim Birisine Satmıs O Arkadası da Hackletmis Charı Benden Geri İstiyor
Bende Tamam Dedim Ve Halada Diyorum Gel 300 YTL (YENİ TÜRK LİRASi) Ver Geri Vereyim
Abiylede Konustum Zaten 200 Pesin Aldım Gerekirse Veririz Dedi
Kardeş Bak Asıl Sen Benimle Muhatab Olamazsın Sen Gideceksin O Charı Hackleten Salak Kimse Ve Nasıl Hacklettiyse O Gelsin
Ben Ne Diyeyim Benmi Hackledim Eğer Hackten Anlasam Suan da Oyunda En İyi Ben Olurdum Sanırım
Charım SUN Dolu Olurdu
Bak Sana Msn Uzerinden De Anlattım Burdan da Söyledim Kardes
Artık Char Satıldı Alacaksan Yolla Parayı Yemin Ediyorum Vereyim
Ben 215 YTL ye Aldim Suan da Ustundeki Silklerle Harcandı Zaten Toplam 300 YTL (YENİ TÜRK LİRASİ)
Yolla Vereyim Ne Olacak Benim Söyleyecegim Bu
Msn Adresimi Biliyon Zaten İstersen Gel Konusalım
Ben çalan kişilere pabuç bırakmamak için yapıyorum bunu.Senin elinde gizli sorunun yanıtı yok.Alan kişi buna göz yummuş çünkü ona çalınırsa parayı geri vercem demişsin.Bende işin peşini bırakmayacağım gerekirse oyuna sokmam şifreyi 3 kez yanlış girerim ve 10 dk ban 10 dk ban bu böyle uzar gider.Benim için problem yok.
quote:
Ben çalan kişilere pabuç bırakmamak için yapıyorum bunu.Senin elinde gizli sorunun yanıtı yok.Alan kişi buna göz yummuş çünkü ona çalınırsa parayı geri vercem demişsin.Bende işin peşini bırakmayacağım gerekirse oyuna sokmam şifreyi 3 kez yanlış girerim ve 10 dk ban 10 dk ban bu böyle uzar gider.Benim için problem yok.
Valla Kardes Ben Sana Söyle Söyleyeyim
Caldıran Kişiye Sor O zaman Ben Aldıgımı Ve Sattıgımı Bilirim Gerisi Benim İşim Değil
İstediğini Yapabilirsin...
Tamammı
Olan Oldu Tencere Doldu Misali Kardes Herkesin Birazcık Sabrı Var
Bu Sabırı Tasırma İşine Git
Kardes Dedik İyi Hos Dedik Konustuk Anlastık Forumda Da Karsıma Cıktın Char Benden Cıktı Yeni Sahibinde Suan da Artık Ben Bu Charla İlgilenmiyorum...
Bundan Sonra Daha da Dikkatli Olsun O zaman Kim Hacklettiyse Ve Nasıl Hacklettiyse...
İyi Aksamlar...
sizin olay baya karışık böyle bir baştan okudum da A takımına konu olacak cinsten yani