Şimdi Ara

SATILIK CASİO EDİFİCE EF-550D-1AV SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 Adet CASİO EF-550D-1AV modeli saat satışa sunulmuştur. Elden yada netten sanal satış ile satış imkanı mevcuttur.Elden almayı düşünenler için cep numaram 0544 265 5009 Göksel ÜNSAL yada ilgilenenler P.M. yoluyla bana ulaşabilirler.Sanal satış linki aşağıdadır.Ürün sıfır,kutulu ve jelatinlidir. Almayı düşünen arkadaşlar,Sahibinden com ve donanım haber forumundan profilimi inceleyebilirler. Her iki ortamdada Bu model saatlerden bir çok satışım oldu herkezden memnuniyet belirten geri bildirimler aldım...

FİYATI 200 TL dir.

SATIŞ LİNKİ

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-ef-550d-1av-swingli-81525484/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delican77 -- 11 Nisan 2012; 12:57:01 >

• bu abimizden CASİO EF-550RBSP REDBULL modelini aldım hem ilgili hem kaliteli ürün satmakta. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirzsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GürkaN-18

bu abimizden CASİO EF-550RBSP REDBULL modelini aldım hem ilgili hem kaliteli ürün satmakta. Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirzsiniz.

Çok teşekkür ederim ilgi ve güzel sözleriniz. için. Elimden geldiğince herkeze yardımcı olmaya çalışıyorum.Ürünle İlgilenen arkadaşlarımın iletişime geçmeleri yeterlidir. Göksel Ünsal 0544 265 50 09
  • quote:

Orijinalden alıntı: delican77

Arkadaşlar 1 Adet CASİO EF-550D-1AV modeli saat satışa sunulmuştur. Elden yada netten sanal satış ile satış imkanı mevcuttur.Elden almayı düşünenler için cep numaram 0544 265 5009 Göksel ÜNSAL yada ilgilenenler P.M. yoluyla bana ulaşabilirler.Sanal satış linki aşağıdadır.Ürün sıfır,kutulu ve jelatinlidir. Almayı düşünen arkadaşlar,Sahibinden com ve donanım haber forumundan profilimi inceleyebilirler. Her iki ortamdada Bu model saatlerden bir çok satışım oldu herkezden memnuniyet belirten geri bildirimler aldım...

FİYATI 200 TL dir.

SATIŞ LİNKİ

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-saat-kol-saati-casio-edifice-ef-550d-1av-swingli-81525484/detay/

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

satış devam ediyormu fiyatta bişeyler yapabilirmisiniz?

• Evet satışlar devam ediyor ancak fiyat konusunda malesef bir şey yapamam saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casio EF-513D-7AVDR Kol Saati
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.