Şimdi Ara

SATILIK CANON IXUS960 IS TITANIUM 12.1 MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 SATILIK CANON IXUS960 IS TITANIUM 12.1 MP
    Ürünü yazın 1 kere elimden düşürmüştüm, çalışıyor açılıyor ancak objektif girip çıkıyordu , tamire verdim ve objektifin dişlisi oynamış dediler, aile dostu, tanıdık olan bir fotoğrafçıya tamir ettirdim, yanımda yarım saat sürmeden halletti. Yaz dahil sürekli yoğun olarak kullandığım makine ve en ufak sorunu yok , tüm fonksiyonları eksiksiz çalışıyor , dürüst olmak açısından söyledim olayı. Genel itibariyle temiz 10 üzerinden 7.5-8 kondüsyonda diyebilirim, temiz makine ve sorunsuzdur! bütün foksiyonları işlevselliğinde kusur yoktur.

genel tanıtım linki -

trusted reviews , geri bildirim , yorum , rating , derecelendirmeler. Price as reviewed£240.00

Birkaç olumlu ve olumsuz yönleriyle ilgili yorumlar.

Hunt posted a review : The Good:Easy to use once accustomised - very satisfied with most features / Alıştığınız zaman kullanması çok kolay , birçok foksiyonundan çok memnunum

The Good:Lots of features Macro Colour correction / Birçok özellik , Macro renk düzeltme.

The Bad:too slow for action shots / Hızlı aksiyon çekimleri için fazlasıyla yavaş

fuzzpop1994 review : The Good:Clear, sharp, low noise ONLY when no shakes. / Güzel , temiz-net , keskin fotoğraflar. Düşük gren noise bulanıklık sallamadığınız zaman. (IS ve iso yu düzgün kullanamıyor sanırım.)

The Bad:Slow (Yavaş)

User posted a review : I disagree with the 'sluggish' comments. I am using a high speed SD card, and the camera is very fast between photos. / Yavaşlık hakkındaki yorumlara katılmıyorum , yüksek hızlı bir sd card kullanıyorum ve kamera fotoğraflar arası çok hızlı.[
    /fo
    nt]

Fiyat: 230 TL pazarlık söz konusu değildir,

takas düşünmemekle birlikte belki üzerine para alabileceğim uygun birşeyle olabilir. Takasta doğal olarak fiyat farklıdır.. Fotoğraf çekme şansım yok , gerekli açıklamayı dürüstçe yaptım.

Canon Digital IXUS 960 IS : Canon Digital IXUS dijital kamera serisinin amiral gemisi yeni modelini duyurdu: Canon Digital IXUS 960 IS. Şık bir tasarıma ve yuvarlak çizgilere sahip olan Digital IXUS 960 IS dijital fotoğraf makinesinin gövdesi tamamen titanyum malzemeden üretilmiş. Canon Digital IXUS 960 IS kameranın dikkat çeken diğer özelliklerinin arasında 12.1 megapiksel resim çözünürlüğü, 3.7x Optik Görüntü Sabitleme sistemi, Auto ISO Shift ve 1600 yüksek ISO değerleri yer alıyor. DIGIC III görüntü işlemcisi Canon’un İnsan Yüzü Tanıma Teknolojisi AF/AE/FE ve geliştirilmiş kırmızı göz düzeltme gibi fonksiyonlarını cihaza kazandırıyor. Canon Digital IXUS dijital kamerada 18 farklı çekim modu bulunuyor.

Canon IXUS 960 IS dijital kamera - Özellikler
    • Titanyum gövde
    • 12.1 megapiksel resim çözünürlüğü
    • 1/1.7 inç CCD görüntü algılayıcı
    • 3.7x optik zum
    • Optik Görüntü Sabitleyici
    • ISO 1600 ve Auto ISO Shift
    • DIGIC III görüntü işlemci
    • Face Detection (Yüz Tanıma Teknolojisi) AF/AE/FE
    • Kırmızı göz giderme
    • 2.5 inç (6.35 cm) PureColor LCD ekran
    • 18 farklı çekim modu
    • My Colors fotoğraf efektleri
    • XGA çözünürlüğünde video kayıt
    • Digital Tele-Converter ve Safety Zoom ile ekstra telezum mesafesi
    • PictBridge desteği
    • Print/Share fonksiyonu
    • Türkçe dahil 25 dil desteği
    • 32MB bellek kartı
    • SD, SDHC, MMC, MMCplus ve HC MMCplus bellek kartı desteği
    • ZoomBrowser EX 6.0 (Windows), ImageBrowser 6.0 (Macintosh), Photostitch 3.1 (Windows), Pho
    tostitch 3.2 (Macintosh) yazılımları.
    Fiyat : 10 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• uzun süredir girmediğimden , sistemi farkedemedim mesaj olarak değilde ilan olarak atmışım , ürün mesaj formatında satılıktır, düzeltilirse sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.