Arkadaslar selamlar... İhtiyactan dolayı satılık 400D.
Canon 400D(Kiss X Japonya Modeli) + Orjinal Canon Battery Grip ( Canon BG-E3)
-Ürün tertemiz tamir görmemiş cillop gibidir tabiri caizse. -Hiç bir sorunu yoktur. -Kozmetik olarak 10 üzerinden 8.5-9 alır... -Cekim (shutter) sayısı yaklasık 12000 lerdedir. -400D kutusu ve full icerigi ile verilecektir. -Body kapagı yok.(18-55İs Lensle kullanılıyor body kapagına gerek duyulmadı.)
Fotograf cekemiyorum. makina İstanbulda kardesimde. -isteyenler istanbulda elden alabilir. -kardesim calıstıgı icin maalesef her saat alabilmeniz mümkün degil. -istanbuldan deneyerek almak isteyenlere geniş bilgi verilir saatler konusunda. -Diger illerden almak isteyen olursa önce para- sonra kargo seklinde her yere yollarım. -Komisyonu karsılanmak sartı ile sanalpazar.com - gittigidiyor.com gibi sitelerden satısı yapabilirim.
Verilecekler ;
-Canon 400D BODY -Orjinal Canon Battery Grip ( Canon BG-E3) -Orjinal Batarya -Orjinal Sarj Aleti -Orjinal Canon boyun askısı -2GB TRANSCEND HI-SPEED COMPACT FLASH KART 80X -Kutu ve full icerigi.(Kutusu baska bir 400D kutusu)
-Sadece 18-55İs lensi(550D nin Kit Lensi) almak isten olursa Fiyat : 150 Lira -Lens de 0 kıvamında sıkıntısız lenstir. 18-55 olan model degil 18-55IS modelidir. (Body satılmadan lens satlmıycaktır.)
-Batttery Grip ayrı satılabilir. Fiyat : 100 Lira (Battery Grip satılmazsa Body ayrı satılmayacaktır.)
Referanslarıma bakıp karar verebilirsiniz. 3 Tane 400D bu forumda sattım. baska sitelerde de sattıklarım var. Elimden geldigince temiz iş yapmaya calısıyorum. Alana da simdiden hayırlı olsun.