Şimdi Ara

SATILIK Brainwavz M5- 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mp4nationdan almıs oldugum kulaklık satılıktır. Ürünün paketi açılmamıstır uzerınde koruyucu jelatını durmaktadır. Ürün hakınnda birkaç inceleme ve kullanıcı yorumu için link ekliyorum. Kulaklık da kargo alıcıya aittir, sanalpazar mecburi sebeplerden dolayı kullanamıyorum. önce havale ardından ürün birkaç saat içerisinde istenilen kargo ile yollanır, cep telefonunza takip numarası atılır.

ürünün bir yıl mp4nation tarafından garantisi vardır, bu konuda polemik yapmaya hiç gerek yok saçma sapan yorumlar yazmayınız. Biliyorsan konus bilmiyorsan ilana bak geç diyorum. Garanti işlemleri nasıl yapılacağı google efendi de ve sitesinde mevcuttur.

kutu açılmadıgı ıcın kutu içeriğini internetten görebilirsiniz.

zaman ayırdıgınız ıcın tesekkurler.

inceleme:http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=5330.0
    http://www.techno-fi.net/index.php/kulaklik-incelemeleri-izlenimler/200-brainwavz-m5-kulakl-k-incelemesi-review

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

•  SATILIK Brainwavz M5- 60 TL

• Valla ben de iki tane almıştım bu gün kargo ile geldi.

Uzun zamandır, özellikle CX300-II ler de gittiten sonra baya bir süredir EP630 kullanıyordum ( EP630 da güzel tabi ama sınıf farkı var ) dünya varmış diyorum.

Bass ağırlıklı bir kulaklık ama EP630 gibi diğer her şeyi yutmuyor.

Tavsiye ediyorum. Senin ürün satılsın ben de satışa çıkarırım belki. Maksat az olsun da fiyat düşmesin.

Hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

Valla ben de iki tane almıştım bu gün kargo ile geldi.

Uzun zamandır, özellikle CX300-II ler de gittiten sonra baya bir süredir EP630 kullanıyordum ( EP630 da güzel tabi ama sınıf farkı var ) dünya varmış diyorum.

Bass ağırlıklı bir kulaklık ama EP630 gibi diğer her şeyi yutmuyor.

Tavsiye ediyorum. Senin ürün satılsın ben de satışa çıkarırım belki. Maksat az olsun da fiyat düşmesin.

Hayırlı satışlar.

benımkıde bugun geldı hocam:)) bırkac gun pıyasa boyle kaynar, sanırım cıkıs fıyatını ben belırledım gıbı oldu:)) aslında ben bass seven bırı olarak bu kulaklık bana hitap etmedi, ben v sonıc gr06 ıle devam edim:)) Hayırlı ugurlu olsun bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: razr58

benımkıde bugun geldı hocam:)) bırkac gun pıyasa boyle kaynar, sanırım cıkıs fıyatını ben belırledım gıbı oldu:)) aslında ben bass seven bırı olarak bu kulaklık bana hitap etmedi, ben v sonıc gr06 ıle devam edim:)) Hayırlı ugurlu olsun bu arada

Ben 70 ten koyacaktım ilana. Fiyat kırdın olmadı ama şimdi.

Bass ağırlıklı bir kulaklık ( Bass sesler daha belirgin. Anlamında. Ama herkes sevecek diye bir şey yok. Tıpkı yemek zevki gibi. Sonuçta Müzik te ruhun gıdası. Ucuz kulaklık ile ruhun motorunu bozmaktan iyidir. ). EP630 dan sonra uzun süredir kulaklarım pas tutmuştu onu sildi.

Fiyatına göre iyi bir kulaklık ki zaten adı da o yüzden duyuluyor.

Yıllardır kaç tane kulaklık değişti. Artık düşünmüyor da değilim en baştan bir tane Shure alıp geçse miydim diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Orijinalden alıntı: razr58

Ben 70 ten koyacaktım ilana. Fiyat kırdın olmadı ama şimdi.

Bass ağırlıklı bir kulaklık ( Bass sesler daha belirgin. Anlamında. Ama herkes sevecek diye bir şey yok. Tıpkı yemek zevki gibi. Sonuçta Müzik te ruhun gıdası. Ucuz kulaklık ile ruhun motorunu bozmaktan iyidir. ). EP630 dan sonra uzun süredir kulaklarım pas tutmuştu onu sildi.

Fiyatına göre iyi bir kulaklık ki zaten adı da o yüzden duyuluyor.

Yıllardır kaç tane kulaklık değişti. Artık düşünmüyor da değilim en baştan bir tane Shure alıp geçse miydim diye.

hocam basslar bence vur gec yapıyor az da olsa yaygın ve derınden gelse kulaklık guzel , ama fiyatına göre çok çok ıyı. Ozelıkle kulaklık kutusu ve ucları ıcın bıle değer

• ürün yarına kadar rezervedır, ödeme yapılması bekleniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir alana bir bedava olması çok iyi bende mikrofonlu olandan 2 tane aldım gümrüğe takılmadan gelse çok iyi olacak.Daha gelmeden arkadaşım kulaklığı benden satın aldı yani müşteri aramakla uğraşmayacağım ya da piyasayı kızıştırmayacağım

hayırlı alışverişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

bir alana bir bedava olması çok iyi bende mikrofonlu olandan 2 tane aldım gümrüğe takılmadan gelse çok iyi olacak.Daha gelmeden arkadaşım kulaklığı benden satın aldı yani müşteri aramakla uğraşmayacağım ya da piyasayı kızıştırmayacağım

hayırlı alışverişler.

Gelir hocam rahat olun mp4nation çok rahat geçirir gümrükten çünkü üstüne 5-15-25 dolar fiyat yazıyorlar. Hayırlı olsun.
  • kulaklık satılmıstır arkadaslar, mp4 nation kutunun ustune gift ve kulaklık aksessuarı yazmıs sorun olmaz.

• Kulaklik tarafimdan alinmistir. Hadis beye samimiyeti ve durustlugu icin cok tesekkur ediyorum. Insallah daha cok alisveris de yapacagim... bana vaad edilen ile bana gelen arasinda zerre fark yoktur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.