Şimdi Ara

Satılık Boş DVD kutuları -çift dvd-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Evet arkadaşlar senkronizasyon hatasından ötürü bir koli fazladan dvd kutum oldu Benim gibi arşivle ugraşan arkadaşlar vardır mutlaka, arşivlerini raflara taşımak için idealdir. Benim yaptıgım gibi arşivlerinizi göze hoş gelecek şekilde kutulayabilirsiniz;

100 adet double box koli dir, yani hepsi çift dvd alır, fiyatı 32ytl dir. Kocaeli elden, diger illere kargo yapılır. Duruma göre 50 adette satabilirim 18ytl olur ama hepsini alın oda boşalsın, almaya niyeti olana her türlü yardımcı olurum, pm leri bekliyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arnex7 -- 8 Mart 2009; 19:03:16 >

• Merhaba

Acaba bu kutuların şeffaf olanlarından gene böyle uygun fiyatlı bulabilirmiyiz ?
  • Mrba dostum ben toptancı ve ya satıcı degilim kendi arşivim için alırken yanlışlıkla bir koli fazladan aldım(geldi), onun için elimdekini böyle satıyorum.

Şeffaf kutuyu en uygun kadıköy yazıcıoglunun oldugu sokaktan bulabilirsin tahminim 40ytl civarıdır. Belki daha fazla bilmiyorum ben siyahı 35ytl ye aldım bide amelelik edip taşıdım o kadar. Odada yer kaplıyor şu an almaya niyeti olana yardımcı olucam arkadaşlar..
  • Bu ilanı dün açsan kesin satın almıştım. Dün netten sipariş verdim bu kutulardan 180 adet. Bugün getirdiler.
  • İlanı 3 gündür açıyorum dostum Saglık olsun, ilginçtir herkes aynı şeyi söylüyor dün aldım, geçen hafta aldım gibisinden, bi nasip olmadı satmak odanın ortasında öylece duruyo koli
  • quote:

Orjinalden alıntı: El_Emin

Merhaba

Acaba bu kutuların şeffaf olanlarından gene böyle uygun fiyatlı bulabilirmiyiz ?

Ben de 20 25 adet var şeffaf olanlardan...İlanlarıma bakınız.
  • pm atıldı
  • usta pm kutun dolu yer boşaltırsan devam edelim
  • Boşalttım dostum, 30ytl + kargoyu ben karşılarsam alabilcegin şeklindeki teklifinde iyi niyetle ortayı buluruz umarım. en ucuz ptt ile sanırım ve elime geçeni kalanı belirttim dönüş yaparsın sen dostum ben dışarı çıkıcam heralde bugün dönüş yapamayabilirim, görüşmek üzere.
  • hocam sadece kutu mu var boş dvd lazım uygun fiyata kalitelilerden...bir kaç kutu alacağım
  • tel no veriseniz almak isteriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.