Şimdi Ara

Satılık Blizzard Hesabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Ban Durumu #Yok Mail Devri #Evet
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Satılık Blizzard Hesabı

Blizzard hesabımı satıyorum. İçerisinde,

Shadowlands hesabı var. Yüksek achili falan bir hesap değil ancak 9 adet store mountu ve glaciel tidestorm bulunmakta. Bunun yanında store petleride var. Shadowlands collectors edition weapon illusionı bulunmakta. Twisting Nether serverında birçok level 50-60 arası horde karakter ve yine aynı şekilde Argent Realm serverında yine birçok level 50-60 arası alliance karakter bulunmakta.

ileveli yüksek bir karakterim yok. BFA sonunda başlayıp mythic ve heroic mountları aldım. Shadowlands'de casual pvp haricinde doğru düzgün progress yapmadım ve kısa sürede de bıraktım zaman bulamadığım için. Main acccountumu da yine burada 1-1,5 yıl önce satmıştım. Dayanamayıp tekrar başladım ancak gerçekten hiç zaman ayıramıyorum mmorpg oynamaya artık. En azından bu accountu satıp Elden Ring'in parasını çıkarayım istiyorum.

Satılık Blizzard Hesabı
    Satılık Blizzard Hesabı

Overwatch hesabı var. Birçok legendary skin bulunmakta ve en önemlisi sadece gerçek parayla sınırlı süre satılan D.Va All Star skini bulunmakta.

Satılık Blizzard Hesabı

Heartstone hesabı bulunmakta. Forged in the Barrens expansionı mega bundle dahil.

WoW hesabındaki mountlardan bir tanesi yaklaşık 390 TL gibi bir değere sahip ki bu mountlardan 9 tane var. Diğer ekstraları saymıyorum. Genel olarak hesap için 400 lira istiyorum. Buradan özel mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Pazarlık payı vardır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK STEAM HESABI
    8 yıl önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    5 yıl önce açıldı
    SATILIK STEAM HESABI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.