Şimdi Ara

Satılık Bisiklet: Sedona 321 - Üst Seviye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bisiklet aldığımdan dolayı (Scott Sub 20) elimdeki diğer bisikletimi satıyorum.
    Oldukça iyi durumda, hafif, kullanışlı, hızlı bir bisiklettir. Kadro ve maşasını sıfır alıp, üst düzey vites sistemi ile kendim toplamıştım. Zaten yıllardır bu spora tutkunum, yıllardır uzun yol-kısa yol demeden bisiklet kullanıyorum.

İstenilen siteden güvenilir alışveriş ortamı sağlayabilirim. Gittigidiyor, sahibinden, sanalpazar olabilir, farketmez.
    Bir iki fotoğraf ekliyorum, detayları da en aşağıya ekliyorum:

Bisikleti 8 ay kadar kullandım. Kadroda fazla çizik yok, çok temiz durumda. Sadece birkaç yerde sticker yapıştırıp söktüğüm için bant izi kalmış. Gaz yağı ile temizlenirse sorun leke falan kalmaz. Ön jantın akordu bozulmuş, onun dışında bisikletin hiçbir sorunu yok. Akort da her yerde yaptırılabilir, benim yaptıracak vaktim olmadı. Arka jantın akordu kusursuz durumda. Bir tur bisikletine göre çok çok hafif bir bisiklettir. Sadece kadro 1400 gr civarında. Hem kadro yapısı hem vites sistemi sayesinde her koşulda kullanılabilir. Düz yolda zaten çok atik ve hızlı, tekniğiniz iyiyse arazide de yeterli bir makine.

Sedona 321 2010 Model 17” (M Boy) Kadro+Maşa

Novatec Marka Rulmanlı Özel Göbekler (Oldukça Akıcı ve Uzun Ömürlü),

Alexrims Jantlar, Taiwan Krom Teller (Önde 20, Arkada 24 Telli)

CST Kevlar Lastikler (İç Lastikler Sıfır)

Sram X.0 Vites Kolları (3x9) (27 Vites)

Avid Single Digit 5 Fren Kolları (Çok Hafif ve Çift Yönlü Kullanılabiliyor)

Sram X.9 Arka Vites (2010 Model ve Gayet Temiz Durumda)

Shimano Deore LX Ön Vites

Shimano Deore Ruble (CS-HG50 – 11-32)(Sıfır)+ Deore Zincir (HG53) (Sıfır)

Shimano Seri Dışı FC-M 443 Octalink Aynakol (26-36-48)(Sıfır) ve Göbeği (BB-ES 25)(Sıfır)

Önde Shimano Deore, Arkada Avid Single Digit 5 Fren Bacakları (Arka Fren Pabuçları Bitmek Üzere)

Amoeba Borla Beyaz Gidon Boğazı (100 mm, 25.4 mm)

Ritchey Gri Riser Gidon (620 mm, 25.4 mm)

Selle Royal Sele

Wellgo Pedallar

Fiyat 1100 liradır.

Bisiklet üzerinde görünen aynakol, ruble ve zincir farklıdır. Ben fotoğraftaki aynakol, ruble-zincir yerine sıfır parçalar ekledim. Yani sadece parça listesinde yazan parçaları veriyorum, kafa karışıklığı olmasın. :)

Not: Standart Sedona 321 modelleri ile karıştırmayınız. Parçaları standart versiyondan çok daha üst seviyedir. Onda alt seviye 24 vitesli bir sistem mevcut, bunda ise direkt yarış komponentleri sınıfına giren parçalar kullandım.

Parça parça satmaya başladım. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa ya da telefonla arayabilirse sevinirim.
    Deniz Gökhan Tezcan

Kalan Parçalar:

Kadro-Maşa-Furç-Sele Kelepçesi ve Borusu, Ön Vites: 300 TL
    Jant Seti: 250 TL
    Contınental Sport Contact Lastikler: 65 TL (Bir kere kullanıldılar, iç lastikleri de fiyata dahil)

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGokhanTezcan -- 6 Haziran 2018; 18:28:37 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• biraz param olsa
  • Parça parça satmaya başladım. İlgilenen arkadaşlar mesaj atarsa ya da telefonla arayabilirse sevinirim.
    Deniz Gökhan Tezcan
    05377189865

Kalan Parçalar:

Kadro-Maşa-Furç-Sele Kelepçesi ve Borusu, Ön Vites: 300 TL
    Jant Seti: 250 TL
    Contınental Sport Contact Lastikler: 65 TL (Bir kere kullanıldılar, iç lastikleri de fiyata dahil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGokhanTezcan -- 22 Kasım 2011; 18:44:50 >

• Tekerler nasil isiltili gorunebiliyor boyle.
  • Reflektörlü lastiklerden dolayı. :) Bir çeşit güvenlik önlemi. Trafikte ne kadar farkedilirseniz o kadar uzak durursunuz kazalardan. ;)

Parça parça satmaya başladım. Kalan parçalar için yeni ilan açacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizGokhanTezcan -- 22 Kasım 2011; 18:49:26 >

• Dün sedona 321 aldım.
    Yaklaşık 10 km filan kullandım, çok çabuk hızlanıyor, çok dik olmayan bir rampayı çok zorlanmadan çıktım.
    Selesi biraz sert geldi bana. Gerisi şimdilik süper gözüküyor.
    Kullandıkça yorumlarımı yazarım.
    Bu arada müthiş hafif tren gişesinden geçerken tek elimle kaldırıp geçtim. 10-11 kg civarında sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kron tx 75 ve xc 75 hk.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.