Şimdi Ara

SATILIK BEATS BY DR DRE SOLO SİYAH KULAKLIK (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ RESİMLİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar Merhaba,

Yaklaşık 6 ay önce D&R dan aldığım siyah renkli dr dre solo kulaklığımı bende beyazını aldığım için satıyorum :)

Gerçek ses kalitesi harika basslar süper ses deneyimi kulağa vakumu sayesinde dışarı ses gider diye endişelenme derdnede son vermiş harika bi kulaklık nedenilebilirki yaşanması lazım sadece bu denir :)MONSTER

Kulaklık çok temiz kullanılmıştır bende bu tür malzemelerime real hayattada çok titizlikle bakarım resimdende anlamışsınızdır. kulaklığa gözümün nuru gibi baktım Haftada 1 2 kere kullandım hafta sonları sadece o yüzden çok temizdir vede kullanılmadığı zamanlar sürekli çantasında muhafaza edildiği için sıfır üründen farkı yoktur hiç bir arızası veya sıkıntısı yoktur. full kutu aksesuarlı ve orjinal kutusu ile verilecektir.

Temsili olarak bir resim koyuyorum. İsteyen arkadaşlarıma ürünün diğer yakın çekim 4 adet daha aşağıdaki gibi yüksek çözünürlüklü ve detaylı resimleri mail atabilirim

Lütfen gerçekten ciddi alıcılar pm atsın...

Piyasadaki mağazalardaki fiyatı 500 599 arasıdır

İstediğim fiyat 300 TL Abartı olmamak kaydıyla pazarlık olabilir.

Türkiye distrübütörü imzalı garanti belgesi 14 ay garanti devam ediyor.

Daha içten daha yakın resimleri pm atan ciddi alıcılara atıyorum bakıyorlar bilginize buraya detaylı olarak sadece bu resimi koydum daha 3 tane 4 tane daha çok yüksek çözünürlüklü resimler vardır arkadaşlar ;)

SATILIK  BEATS BY DR DRE SOLO SİYAH KULAKLIK (YÜKSEK ÇÖZÜNÜRLÜKLÜ  RESİMLİ)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 11 Aralık 2011; 1:16:11 >

• Güncel
  • hocam faturası varmı . birde resimleri yüklerseniz yada biryere upload ederseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: infrared

hocam faturası varmı . birde resimleri yüklerseniz yada biryere upload ederseniz sevinirim

pm cevaplandı satışa devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 8 Aralık 2011; 17:20:26 >
  • hocam piyasada 599 demeyelim. yinede fiyatınız iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 8 Aralık 2011; 18:49:09 >
  • Güncel Arkadaşlar şuan çok pm atan var ama benim acelem yok kesin alıcılar zaten dahada ısrarla pm atar konuşuruz anlaşırız sorun değil.

şuan kulaklığı satışa çıkardığım için 1 haftadır kutusundan çıkarmadım bütün samimiyetimle söylüyorum satana kadarda çıkarmam çok titizimdir bu konularda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 10 Aralık 2011; 21:09:20 >
  • Arkadaş ikinci sahibidir bu ürünün. Lütfen belirt. Ban yiyip yeni kullanıcı açmışsın, yemezler. Arkadaşın adı selim şahindir. Facebook sayfası avatarın altında var. Forum ismini farklı yazmış. İnsanları aptal yerine koyma.CTU nickli arkadaştan satın almıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 10 Aralık 2011; 14:03:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PM'ler cevaplandı Satış sürüyor.
  • Gayet kaliteli, şık ve güzel bir kulaklıktır. Alacaksanız hiç düşünmeyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_224

Gayet kaliteli, şık ve güzel bir kulaklıktır. Alacaksanız hiç düşünmeyin bence.

Evet sağolun hocam sizin kulaklıkta studio modeli büyük bir kulaklık istemeyende benim kulaklığımı düşünebilir dışarda her 2side çok şık

fiyat gayet mağkul bence ürün son derece temizdir şuan kullanmıyorum satıcağımdan dolayı kutusuna kaldırdım.

Makyaj olarak puan verecek olursak 10/10 veririm canı gönülden çünkü sıfırdan farkı yok studiodan ince ve zarif olması sokakda güzel görüntülere yol açıyor iyi yorumlar aldım bu konuda.

Sistem olarak hiç bir sıkıntısı yoktur 10/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 11 Aralık 2011; 1:08:20 >
  • Aldığın yerden kaşeli garanti belgen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Aldığın yerden kaşeli garanti belgen var mı?

Var hocam siz almıyacaksınız boş yorum yapmayın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MartialartZ -- 11 Aralık 2011; 1:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartialartZ

quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

Aldığın yerden kaşeli garanti belgen var mı?

Var hocam siz almıyacaksınız boş yorum yapmayın ...

Ürünün ilk sahibi misiniz?
  • Arkadaşlar sürekli birbirinize hakaret etmekten zavgeçin. Mesajlarınız silinmesine rağmen ısrarla hakaretlere devam ediyorsunuz.

Bu arada unutmadan, her ikiniz de fake üye kullanımından dolayı gereken cezayı alacaksınız. Bilginize.
  • almak ıstıyorum gercekten antalyada yasıyorum bulamadım kulaklık bulduysamda pahalı cogu ama fıyat guzel almak ısterım
  • Elinizde hala bulunuyor mu
  • çok iyi fiyat takip...
  • Satıldı mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.