Şimdi Ara

Satılık Audio Technica CKM99 Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi forumlar öncelikle böyle bir konu açmak yasaksa bilmiyordum özür dilerim elimde bir adet ckm99 kulaklık mevcuttur forumda gayet iyi bilinen yahya abiden
    (EASTWOOD1981) almıştım çok değil bir ay oldu şimdi satabilirsem eğer kulaklığı satmak istiyorum buraya da böyle bir konu açtım ilgilenen olursa forumdan pm bırakabilir veya aşağıda verdiğim tel nuramasından arayabilir, sms atabilir, veya çağrı bırakabilir ben geri dönerim dediğim gibi kulaklığı yahya abiden 1 ay önce 200 liraya aldım hiçbir yerini eskitmedim çizmedim bozmadım vs vs... zaten çok az kullandım fakat yahya abide kutulu ve kutusuz olarak iki seçenek mevcuttu ben kutusuz olanı tercih ettiğim için kulaklık kutusuzdur ama kutu içeriği eksiksizdir satmamın nedeni ise eskisi kadar müzik dinleyemiyorum zamanım yok ve kulaklığı boşuna aldığımı düşünüyorum aynı zamanda öğrenciyim de e haliyle öğrenciye de her zaman para lazım oluyor kulaklık ile ilgili bilgi edinmek isteyen olursa diye yahya abinin açtığı konunun linkini aşağıda verdim konuda detaylı bilgiler ve yorumlar mevcut ilgilenen olursa yukarıda yazdığım yollardan biri ile bana ulaşabilir sonrasında fiyat konuşabiliriz kafamda belli bir fiyat olmadığı için buraya fiyat yazmıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa lütfen irtibata geçiniz

Yahya abinin konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_64154319/tm.htm

İrtibat için tel no: 0545 514 8682
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.