Bildirim
<< Satılık - ASUS Xonar D2/PM PCI 7.1 >>
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
hayırlı satışlar kardeşim,pm attım. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrahray
hayırlı satışlar kardeşim,pm attım.
Teşekkürler, cevaplandı______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
bildigim kararı ıle gayet kalıtelı bır kart bende ıkıncı el xonar dx arıyorum bu bana bıraz fazla kacar yoksa dusunmez pm atardım. acaba nerden temın ettıgınızı sorabılırmıyım cunku yurtdısından baska alınacak yer yok bu aralar satan yerler cok az vede ellerınde yok -
bildigim kararı ıle gayet kalıtelı bır kart bende ıkıncı el xonar dx arıyorum bu bana bıraz fazla kacar yoksa dusunmez pm atardım. acaba nerden temın ettıgınızı sorabılırmıyım cunku yurtdısından baska alınacak yer yok bu aralar satan yerler cok az vede ellerınde yok -
quote:
Orijinalden alıntı: -VesselaM-
bildigim kararı ıle gayet kalıtelı bır kart bende ıkıncı el xonar dx arıyorum bu bana bıraz fazla kacar yoksa dusunmez pm atardım. acaba nerden temın ettıgınızı sorabılırmıyım cunku yurtdısından baska alınacak yer yok bu aralar satan yerler cok az vede ellerınde yok
yurtdışından geldi zaten tr de sıfırı yok sanırım, saygılar______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
hayırlı satışlar, pm attım...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X