Şimdi Ara

SATILIK : ASUS Striker Extreme 680i (ARIZALI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anakart Arızalıdır Ve Garantisi Bitmiştir..
     SATILIK : ASUS Striker Extreme  680i (ARIZALI)

Çizgi Elektronik'e Götürdüğümde Anakartla İlgilenildiğini Fakat Çipset Değişmesine rağmen çalışmadığını beyan ettiler.. Çipsetine kadar değiştirmişler ama yapamamışlar ilginç tabi ne kadar doğrudur bilemem ..

Bende yapılmayınca satışa koymak istedim. Çalışır durumda Görünüyor ama Görüntü gelmiyor.. CPU UNİT Hatası...

Anakartın Kendi Kutusunu da almışlar çizgi elektronik adı üstünde saçma sapan bi kutu verdiler. Daha öncede böyle bişey oldu anakartın kendi kutusunu alıp kendilerine ait kutu veriyolar .. ALLAH'tan içerikleri kaptırmadık :D

Fiyat :60 tL dir.
    Kendi kutusu değil ama cizgi elektronik in kutusu ve içeriği ile satışına başlanmıştır..
    isteyen tamirciye götürür yaptırır yada alır koleksiyonuna ekler , parçaları kullanır , içeriği kullanır ...

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiCCky -- 18 Mart 2011; 18:12:14 >

• ses kartı başka kartlara uyarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackdiamond16

ses kartı başka kartlara uyarmı acaba?

bende de vardı bu seskartından, çizgi fazladan göndermişti
    ama uyduramamıştım başka kartlara (sadee ga g31m-s2l ve p35 platinumda denemiştim)
    başka marka-modellere olabilir mi bilmiyorum, asus üst modellere olabilir belki
    saygılar, hayırlı satışlar
  • Asus M4A87TD/USB3 karta uyarsa ses kartını almayı düşünebilirim
    PCI-X 2 galiba slotu
  • bu ses kartı, pci-e değil, uymaz, hatta takılmaz bile.

daha üst model asus anakartlardaki supreme fx2, supreme fx x-fi gibi ses ara kartları da pci-e x1 olmasına rağmen, sadece kendilerine has özel bir slotta çalışırlar.

bu anakartın kutu içeriğindeki bazı parçalar, oldukça güzel: mikrofonu her sistemde kullanılabilir. 3 adet termal sensör kablosu, formula isimli asuslarda ve diğer termal bağlantılı sistemlerde kullanılabilir. diğer bileşenleri ortak zaten.
  • ses kartı yuvası ters çevirilmiş görünüyor.
    yine x fi beraeberinde verilen kartlarla kullanılabilir.
    başka model olması önemli değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Asus Striker II Extreme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cpu init hatası pinlerden kaynaklanıyor olabilir kanka bir dikkatli bak bakim sonra işlemci fanını cok sıkıştırınca verir bios sıfırla dene bence cizgide becerememişse cizgininde kalitesi bozulmulş
  • quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER
    cizgide becerememişse cizgininde kalitesi bozulmulş

EOL sürecine yıllar önce girmiş, garantisi bitmiş ürünle çok fazla uğraşmadığı için mi?

Ben zamanında p4c800 deluxe göndermiştim, tamir etmeyip geri göndermişlerdi, çalışan biri söyledi, aslında tamir edebilirdik ama 100 liralık anakart için 150-200 lira masrafımız olurdu diye.
  • Çizginin kalitesi bozulalı çok oldu. Asus p5 deluxe diye bi kartla çok uğraşmıştım.
    Allah asus ve çizginin eline düşürmesin. O vakittir asustan uzağım.
  • Bu kartta rame ayrı (cpu çarpanından bağımsız) ram değeri verilebiliyor ama işte lanet bir kart bozuldu mu fena bir tane bana da böyle bozuk yolladılardı böyle bir kaç kere boğaziçiye gitmiş gelmiş yapıldı diye (sonradan öğrendim) parayı da harcamıştı adam zar zor istemiye istemiye sıfır 8800gt falan aldıydık parayı kurtarmak için elemandan.
  • cpu unit bu hatayı biliyorum bunlarda olurdu maxsımusda olurdu vs bikere çizgi yapamamışsa trde kimse yapamaz... bu hata genelde ya eski sürüm bioslu olan bordun yeni cpu takılınca hata kodudur yada yüksek ihtimal bence budur; anakartın cpu devre yollarında birinde kopukdur çok ince ise hat çekemezler yeni bord verirler 3yılda geçdiğinden eline alır dekor yap derler seviyoruz seni tarıkcım
  • :D:D

Arkadaşa vrdim yaptırcakmış:D

yaptıramazsa duvara monte :D
  • anaakrtınla ilgileniyorum fiyatta indirim yaparmısın ?
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.