Şimdi Ara

SATILIK ASUS R7 370 -400TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Herkese iyi forumlar arkadaşlar ürün 2016 yılının şubat ayında alınmıştır. Kartın normalde 3 yıl garantisi var yani hala 2 sene garantisi mevcut
    Full kutu garanti belgesi kitapçık fatura herşeyi var.
    Hiç bir sorunu yok tertemiz. Ciddi alıcı ile ilgileniyorum
    Pazarlık düşünmüyorum takas olarak ps3 olabilir.[320 gb ve üstü].
    Srrix fanlar sayesinde 60 derece kadar fanlar çalışmıyor sonra çalışmaya başlıyor gpu tweakden bunları ayarlıyabilirsiniz
    Son olarak fotoğraflardan ürünü anlarsanız
    Ödeme olduğu gibi kargoya verilir. Yurtiçi kargo veriyorum direk mesaj gidiyor kargo alıcıya aittir. Fotoğraflar işlenmiyor p yüzden telefondan wp üzerinden atıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodThread -- 13 Mart 2017; 14:33:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyat ?
  • Unutmusum hemen yazıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 370 4 gb modeli bile olsa bu fiyat etmez. 285 falan 400 liralara gidiyor. Ki çok daha üstündür. 1 yıllık kart ama r7 serisi bir kart olduğunu dikkate almalısınız hocam. Sıfır fiyatları önemli değil. Çünkü güncel değil. Güncel seri olan gtx 1xxx ve rx serisi ile kıyas ederek ürünün ederini bulabilirsiniz.
  • Bunların garantisi bitenleri 390 400 e sattıklarını gördüm benimki daha temiz diye bu fiyata koydum alan olursa verilir az çok da fiyat iher zaten

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    440TL biraz fazla 400 TL'ye koyulabilinir. Fakat RX 460 bu kartın gerisinde kalıyor yer yer 1050'i de yakalıyor.
  • GodThread G kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlamayın ama bu seri 2015 yılının 3. çeyreğinde tanıtıldı ve yaz sonu gibi raflarda görmeye başladık. En az 2 yıl garantili olduğu için garantisi biten 300 serisi olamaz. Zira Amd'den önce evde kendiniz yapmadıysanız.

Kart seri olarak 1.5 yıllık yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençler fiyat en aşağı 420 tl felan olur zaten sağlam kart sıkıntısız eğer 1050 felan diyorsunuz alırsınız kartı bozarsınız vatana gidip 1050 alırsınız isteyen alır yani fiyatta belli daha fazla konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.