Şimdi Ara

Satılık Asus PB278Q Monitör 2540x1440 1300TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Asus PB278Q monitörüm satılıktır. Oyun monitörü olmamasına rağmen 60hzlık diğer monitörlerden performans olarak bir farkı yoktur, oyun oynama konusunda aklında soru olanlar rahatlıkla kullanabilir.
    Monitör PLS panel kullanmaktadır, görüntü kalitesi ve renkler olarak ips ile aynı kaliteye sahip bir panel alan kişi rahatlıkla profesyonel yada oyunlarda kaliteli görüntü için kullanabilir.
    Vatanbilgisayardan alinmistir, faturasini su an icin bulamadim ama benim uzerimedir, sirket uzerine degildir ve cihaz 2 yilliktir.
    Fiyat SATILDI.

Satılık Asus PB278Q Monitör 2540x1440 1300TL

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-pb278q-genis-ekran-pls-led-monitor-wqhd-2560-x-1440.html
    http://teknoseyir.com/asusun-dev-monitoru-pb278q-testte

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poyri -- 19 Haziran 2015; 14:01:15 >

• Renkleri en doğru şekilde vermek için üretilmiş süper bir monitör.Foto ile uğraşıp oyunda oynamayı sevenler kaçırmasın ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alış-veriş yaptığım kişiler; Amfibi, Arg-ist, edacsac, serdardiego, ajinko, cevador, finansmen1, fbsrkc06, aysat, kaan0101, cenkyyy, sesarsesar, Squadd, District7, mrt cn, iARDAs, mkoyuncu, evo5558, Poyri, prenss1907, zjnan, Shinjitzhu, emircan1905, apdeleyt, domurcukgul, Nessarien, transomanyak, xdeliruzgar, mhmtysl, apdeleyt, sardemir, Endoplazmikretukulum, Firochromis, meroboy, bymetx, raptors46, Shagrath
  • Tesekkurler basarili monitor ozellikle renklerinin tam ayarli gelmesi avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 10 Haziran 2015; 12:58:48 >
    tregeonxd rumuzlu şahısa dikkat. Laubali ve başka bir hesaba hizmet eden yan bir hesap gibi davranıyor. Fiyat düşürmek için satıcıyı oyalayan misyonu var. İmzama itiraz ederse tüm özel mesajlarımız ortada.
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Kararsizim su an icin. Goruntu kalitesi icin degistirmezdim aletide belki 3lu falan yapabilirim baska bir monitorle

Önce bir elden çıksın sonra karar vereyim diyorsun. Benim Dell 2713HM'yi gönderdim, yerine 2713H gönderdiler. Satayım mı kullanayım mı yoksa iade mi edeyim karar veremiyorum. İyi satışlar bu arada :)
    tregeonxd rumuzlu şahısa dikkat. Laubali ve başka bir hesaba hizmet eden yan bir hesap gibi davranıyor. Fiyat düşürmek için satıcıyı oyalayan misyonu var. İmzama itiraz ederse tüm özel mesajlarımız ortada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerginix kullanıcısına yanıt
    Zaten elimde eski monitörüm duruyor ondan ilandakini kutuladım bile. Bu elden çıksın sonra duruma göre bakacağım ne yapacağıma. Teşekkürler. 2713H de güzel monitör birde ekran kenarları az daha ince olsa tam olabilirmiş

Ayrıca görüntü kalitesi ve tasarımı falan güzele benziyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabuncu -- 10 Haziran 2015; 23:16:38 >
    Evet 60hz. Ps bir sikinti cikartmaz, renklerinin gerceklige yakinligindan dolayi tvlerden daha hos bir deneyim sunar(bunu pc oyunlarini hem tv hem bu monitorde denedigim icin rahatca soyleyebilirim).
    2k cozunurluge sahip oldugu icin baya ileriye donuk olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.