Şimdi Ara

Satılık>Asus K55U tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.09.16 Tarihinde aldığım bilgisayarımı askere gidecek olmamdan dolayı satıyorum. Çok az ve temiz kullandım. Her hangi bir ağır çalışma zorlama,ısınma gibi problemlere maruz bırakmadım. Oyun oynayacak imkanımda olmadı zaten. Menteşelerinde,hddsinde bir problemi yok. Kozmetik olarak çiziği,ölü pikseli ışık süzmesi vs yok. Tek problemi annem tozunu alırken bez Asus yazısının s harfnin ucuna takılmış ve onu kaldırmıştı. ben her yere takılıp yazı tamamen sökülmesin diye ucunu kestim. kestiğim parça ben de duruyor yapıştırmaya vaktim olmadı alan kişi isterse yapıştırır isterse ben yapıştırırım. Pc ye ek olarak curical marka 8 gb ram taktırdım. 12 gb oldu topram rami alan kişi istemezse onu alır ayrı satarım fiyatı düşerim.

İstanbul içi elden teslimdir. Kutuları garanti belgeleri saklama bezleri vs her şeyi eksiksiz.
    istediğim fiyat 1800 tl dir.
    özellikleri içinhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-k555ub-core-i5-6200u-2-3ghz-12gb-ram-1tb-hdd-2gb-15-6-w10-notebook-22782.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhen -- 1 Temmuz 2017; 12:51:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• ya sitedeki bir problemden ya da benim beceriksizliğim sebebiyle resimleri ekleyemedim.
    0543 804 83 00 numaradan yazarsanız wappdan resimleri atabilirim

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.