Şimdi Ara

--- Satılık Asus GTX760 ROG STRIKER 4 Gb 256 Bit -----

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bilecik İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 --- Satılık Asus GTX760 ROG STRIKER 4 Gb 256 Bit -----
    Ürün 17.08.2014 tarihinde bursa vatanbilgisayardan alınmıştır. işlerim dolayısıyla fazla kullanamadım,Ürün faturası kutu ve kutu içeriği eksiksiz durmaktadır. Bilecik civarı elden teslim edebilirim. diğer illere kargo alıcıya aittir. Aradaki farkı vererek Gtx 1070 Vb. Nvdia üst kartlarla takas olur.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx760-rog-striker-gddr5-4gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 599 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bilecik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Günceldir...
  • Günceldir...
  • Günceldir...
  • Fiyat revize edilmeli bence garantiside bitti sanırım... 450liraya 4gb gtx770 bulunabiliyor garantisiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emre-Dylan kullanıcısına yanıt
    Bulunabiliyor mu , bulabilirim mi ? Bende var mesela 770 4GB.. Piyasada da yok.. 450 den satarmıyım ? hiç sanmıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

Bulunabiliyor mu , bulabilirim mi ? Bende var mesela 770 4GB.. Piyasada da yok.. 450 den satarmıyım ? hiç sanmıyorum..

Forumda sayko çok 1 ay önce ki mesajıma diss atmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat Takip..
    Sen önce soruya cevap ver istersen.. İlan halen güncel demiş , saykolukla ne alakası var bunun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSINOS

Sen önce soruya cevap ver istersen.. İlan halen güncel demiş , saykolukla ne alakası var bunun ?

Mesajı attığım gün vardı o rakama satan, sana ucu mu dokundu da alındın bu kadar evlat?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Konuşmana bakılırsa daha çiğsin.. Piş öyle konuşalım..
  • Güzel ilan beğendim. Fiyat da tam benim sevdiğim tarzda. Ben 750 ti için 569.69 tl isteyince rororo. Al işte normal fiyatı bu zaten. Hayırlı satışlar dostum sakın diretmelere boyun eğme. Pazarlık sünnet diyenlere de 1 kuruş in en fazla.
  • 600 liraya gtx 960 4GB aliniri garantili insanin kafasi rahat eder yada 1050 alinir . 760 10 gb olsa bile nesli belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • novation kullanıcısına yanıt
    Mimarisini geçtim, GTX 670'den daha güçsüz bir kart. 300 TL'lere 670, 340 TL civarına 680 satılıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novation

600 liraya gtx 960 4GB aliniri garantili insanin kafasi rahat eder yada 1050 alinir . 760 10 gb olsa bile nesli belli

Aynen con vaynen

Bu pascal mimarisinin çıktığını bilmeyen kaldımı. Hala kaç nesil önceki kartları yüksek meblağ satmaya çalışıyorlar. 3 yıl önce 700 e aldığı kartları 600 e satmaya çalışıyorlar.

1050 4 GB 600 lira. Ultra detayda çok yüksek fps vermese bile rahat rahat her oyunu oynatıyor. Garantisi, 0 olması, daha hızlı olması, daha yüksek teknolojiyi desteklemeside cabası.

• Ürün 585 Tl'ten Forum dışı satılmıştır. ilginiz için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.