Şimdi Ara

SATILIK ASUS GTX560 Ti TOP 1GB 256Bit ###EN UCUZ 560Ti###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ARKADAŞLAR LÜTFEN "ŞU FİYATA OLUR MU?" TARZI MESAJ ATMAYIN. ORADA KOSKOCA PAZARLIK YOK YAZIYOR. FİYAT BELLİ. SADECE CİDDİ ALICILAR MESAJ ATSIN.

Ürün Vatan Bilgisayar’dan alınmış olup garantisi yoktur. Faturanın fotokopisini verebilirim. Hiç OC yapılmadı. 30.12.2011 tarihinde almıştım Hiçbir sıkıntısı yoktur. Kutusu ile birlikte vereceğim (sadece kart)

PAZARLIK YOKTUR

Kargo ücretini alıcı karşılar.Alışveriş, önce para sonra ürün şeklindedir. Konya içi elden teslim edebilirim, isteyen için de Sahibinden.com’da GET ilan açabilirim. Komisyonu %9’dur. Komisyonu alıcı karşılar.

Telefon numaram: 0534 322 8220 . Telefonum her daim açıktır. Whatsapp’dan soru sorabilirsiniz. Ürün fotoğraflarını Whatsapp’dan atabilirim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RΣΛPΣR -- 3 Nisan 2016; 17:33:47 >

• Piyasaya bakmanı öneririm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan4256

Piyasaya bakmanı öneririm :)

Haklısınız, fiyatı indirdim
  • Ben Bu Kartı Kullanıyorum En Son Oyunları Orta veya Yüksek Ayarlarda Oynatabiliyor Tavsiye Ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeTrii

Ben Bu Kartı Kullanıyorum En Son Oyunları Orta veya Yüksek Ayarlarda Oynatabiliyor Tavsiye Ederim :)

teşekkürler
  • aynı karttan 2 adet var sli kullanıyorum muhteşem bi karttır fiyat da çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhanyalvac

aynı karttan 2 adet var sli kullanıyorum muhteşem bi karttır fiyat da çok iyi

Teşekkürler yorumunuz için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biostar gf8200c m2+ anakartım ve AMD Athlon 64 x2 5000+ işlemci kullanıyorum, psu da 400w. Bu kartı bu sistemde kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Biostar gf8200c m2+ anakartım ve AMD Athlon 64 x2 5000+ işlemci kullanıyorum, psu da 400w. Bu kartı bu sistemde kullanabilir miyim?

hiçbir fikrim yok hocam, sisteminiz düşük gibi işlemci darboğaz yapabilir belki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram sıkıntı yaratmıyor mu hocam 1gb 5 sene önce idare ediyordu şimdi gta5 i hangi ayarlarda açıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

Ram sıkıntı yaratmıyor mu hocam 1gb 5 sene önce idare ediyordu şimdi gta5 i hangi ayarlarda açıyor

hocam ben oyun oynamayı bıraktığımda daha gta 5 çıkmamıştı. hiç denemedim ama muhtemelen medium ayarlarda sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum
  • ürün forum dışına satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.