Şimdi Ara

SATILIK ASUS 8800GS (((ANKARA İÇİ)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kart satılmıştır. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim. Kartın yeni sahibine de güle güle kullanmasını dilerim.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 4 Kasım 2009; 0:37:48 >

• Dostum bende de aynı kart var ve 22'' ekranda sorunsuz kullanıyorum. Ntune ile azcık oc sonrası COD serisi ve crysis te bile problem yok. Neden kendi ilanına böyle bir yorum yazdığını anlamadım.
    Fiyat uygun hayırlı satışlar
  • Birçok oyun için yetecektir ancak Crysis gibi, FarCry2 gibi bellek gereksinimi yüksek olan oyunlarda sıkıntı oluşması muhtemel bir durum. Hatta bellek durumu nedeniyle 19" çözünürlüklerinde AA açmanın bile sıkıntı olduğu zamanlar oluyor. Bu nedenle ilgilenen arkadaşları uyarmak istedim.

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 14 Ekim 2009; 12:26:14 >
  • Belki, alacak kullanıcı için hiç sorun olmayacaktır bellekler ama ilanda bunu söylemeniz çok güzel bir davranış. Bazıları bozuk kartı sağlammış gibi satıyor.

Hayırlı satışlar
  • bende benim asus 8800GS yi 22'' de kullanıyorum ama şuanda bir problem çıkmadı gayet güzel çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ama=neden

Belki, alacak kullanıcı için hiç sorun olmayacaktır bellekler ama ilanda bunu söylemeniz çok güzel bir davranış. Bazıları bozuk kartı sağlammış gibi satıyor.

Hayırlı satışlar

Kartın durumunu bilmek, alacak kişinin hakkıdır sanıyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Nightmare Children

bende benim asus 8800GS yi 22'' de kullanıyorum ama şuanda bir problem çıkmadı gayet güzel çalışıyor

Çalışma konusunda değil, kartın belleği yüksek çözünürlük ve AA+AF gibi filtreleri açınca yetersiz hale geliyor. Crysis, FarCry2, Lost Planet gibi oyunlarda bu durum net şekilde görülebilir. Bu nedenle 20" ve üstü monitör sahiplerine önermiyorum.

• Fiyatıda iyi aslında ben yeni aldım HD4670 sıfır aldık , ama önceden bunu görseydim kararım degişebilirdi.
    Neyse hayırlı satışlar diliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK --ASUS P535-- ANKARA
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royalty*

Neyse hayırlı satışlar diliyorum.

Teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Pm

Cevapladım.
  • bide şöle bişi war 85 liralık bi karttan +19' bi monitörde crysis farcry2 gibi oyunları yüksek ayarlarda oynamaya çalışmak zaten mantıksız bişi eğer ucuz fiyata böle yüksek ayarlarda oyun oynatıcak bi kart arama gibi bi düşüncesi olan warsa hayalleri yıkılıcaktır Fakat bunu genede ilanda belitmen çok dürüstçe olmuş (bu zamanlarda böle satıcılara pek rastlanmıyor ) Hayırlı satışlar...

• Yorumunuz için teşekkür ederim. 1280x1024 ve 1440x900 çözünürlük ile AA+AF açmadan Crysis ve FarCry2 gibi oyunlar yüksek detay seviyesinde rahatlıkla oynanıyor. Bunu da belirteyim. İlanda verdiğim link ile kartın oyunlardaki durumu ve performansı daha ayrıntılı şekilde görülebilir.
  • pm yolladım gerçi ama buradan da yazayım.
    eğer kargo ile eskişehire yollamanız mümkünse kartı almak istiyorum
  • Pm atıldı
  • Pm'ler cevaplandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Pm atıldı

+1903
  • Cevapladım.
  • pm atıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dortcahar

pm atıldı.

Kart için anlaşma sağlandı.

Ekleme: Kart için o tarihte anlaşma sağlanmış ve kutusuna koymak için kart sistemden çıkarılmıştı. Arkadaş kartı almaktan vazgeçmişti (O sayede kartın tozunu alıp temizlemiştim). Sisteme taktığım diğer kart ise çalışmadığı için satış komple iptal olmuştu. Şuan kartı tekrar satışa çıkarmış bulunuyorum. İlgilenenlere duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 14 Ekim 2009; 12:31:19 >
  • quote:

Kartı, belleği nedeni ile 19"ten daha büyük ekran kullanan arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum!

Bunu koskoca ASUS söylemiyor.Kutularına güzel hatunların resimlerini koyarak kimi kullanıcları avlamaya bile çalışıyorlar.
    Yani fazlaca dürüst olmuş

Fiyat iyi.Hayırlı satışlar.
  • Teşekkürler. Forumda birçok kişiye tavsiyede bulunup, doğru kartlar almalarını sağlarken ve hatta bu konuda elimizden geldiğince incelemeler yaparken; buraya yalan yanlış bilgiler yazıp, milleti kandırmaya çalışmak; ne dürüstçe, ne de erdemli bir hareket olur sanırım.

Yorumunuz için ayrıca teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.