Şimdi Ara

[SATILIK] ASSASSİN'S CREED BROTHERHOOD 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunlar sıfırdan farksızdır resimlerde belli oluyor.Hepsi pal ve ikinci bölgedir.Cd ve kutularda tek bir çizik bile yoktur.

Killzone 3 -> Satıldı
    Assassin's Creed 1-2 -> Satıldı
    Fifa 12 -> Satıldı
    Assassin's Creed Brotherhood -> Satıldı

Arkadaşlar indirim yapar mısın mesajlarını cevaplamıyorum artık 30du 25 yaptım bana da fazla geldi diye.Daha indirmeyi düşünmüyorum.Para hesaba geçtiği gün kargoya veririm.2 referansım + bu konuda sattığım 3 oyun var.Kimseyle bir sorun yaşamadık

[SATILIK] ASSASSİN'S CREED BROTHERHOOD 25 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 27 Mayıs 2013; 18:11:51 >

• pm
  • Cevaplandı.AC 1-2 arkadaşa ayırılmıştır Perşembe gününe kadar.Satışa devam

Arkadaş almazsa AC 1-2 ve Fifa 12 "lord_kharon" nickli arkadaşa ayırılmıştır.Fifa 12 1 adet daha mevcuttur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angamaite -- 20 Ağustos 2012; 1:27:22 >
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speranzaaa -- 20 Ağustos 2012; 1:48:23 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: danyel1903

pm

Cevaplandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Killzone PM
  • p.m
  • p.m
  • hesap numaranızı gönderirmisiniz. Fİfa12 yi almak istiyorum.. İZMİR
  • Pmler cevaplandı bazı arkadaşlar dönmedi , bazıları elden almak istedi o sırada işteydim uygun olmadı.Artık elden almak isteyenler için de uygunum.Zaten 4 tane satışım oldu içiniz rahat olsun.
  • pm
  • kardes selamlar bende de fifa 12 kutulu kıtapcıklı elımde su an..ama onlıne kodu kullanılmıs almak ıstersen haberım olsun...50 tl
  • PM
  • pm
  • 30 lira ne fazlası hocam , gayet iyi fiyat sen bakma başkalarına, 30 liraya oyun bulmuşlar öpüp de başlarına koysunlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.