Şimdi Ara

Satılık Arızalı Google Nexus 4 (Satıldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direk konuya girerek arızalarından bahsedeyim resimlerdede göstermeye çalıstığım gibi içerisinde bir işletim sistemi yoktur. Amerikadan yaz dönüşü yanımda sıfır olarak getirmiştim fakat kayıt ettirmeyi unuttuğum için illegal yöntemler denemek zorunda kaldım malesef ki malesef. Yöntemi beceremeyen annesini saygı ile hatırladım telefoncu arkadaş önce resimlerde gösterdiğim gibi içeriden filim seridini çizmiş olmakta ve yine işlemi beceremediği gibi içerisindeki yazılımıda silmiş bulunmakta.
    Onun dışında ekranda önünde arkasında hiç bir kılcal çüzük bile bulunmuyor ki kullanamadan pert oldu.

Alıcak olan arkadaşlar yukarıdaki tüm bilgileri tamamen okusunlar sorularını aklıma gelmeyen yazmayı unuttuğum bölümleri sorsunlar . Satış sonrası yok efendim bu böyleymiş bu şöyleymiş demeyin.

resimleri aşağıya ekliyorum. Sorunu ne nasıl çözülür artık hiçbir fikrim yok görünce midem bulanıyor o kadar uğrastırdı ki meret. yok kayıt kaçırmalar yok telefoncuda sürünmeler . aklıma s.çıyım yani. Lg g2 aldığım için daha fazla uğraşmak dahi istemiyorum ben bunu yaparım kullanırım diyen arkadaşlar olursa yada yedek parca niyetine kullanmak isteyen telefoncular alabilirler.

Fiyat 275TL dir

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Fate -- 25 Ocak 2014; 21:11:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzelim cihazi bu hale nasil getirebilmis lavuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

Güzelim cihazi bu hale nasil getirebilmis lavuk

hocam aman hatirlatmayin. ama benim aptalligim. salak gibi işlerden kayit ettirmeyi unuttum suresi geçti illegal yöntemlere basvurursan bu oluyo işte hak ettim.

• Hocam.sizin hataniz degilki bu isi beceremeyen isin içine eden kişide cihazi bozduunuz diğe parasini talep etseydiniz sağlam verip bu halde almak gerçekten can sikici

• hocam

cihazın ekran kırık sanırım

içinde rom yok...

başka ne sıkıntı var film dediğiniz nedir onu anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

hocam

cihazın ekran kırık sanırım

içinde rom yok...

başka ne sıkıntı var film dediğiniz nedir onu anlamadım

hah hocam resimler tam belirtemedim cihazin caminda çizik bile yok içerisinden yani film şeridinden kiriklik var onu belirtiyimde evet ROM yok bende beceremedim ROM atmayi filan zaten ihtiyacim yok artik sinirimi bozuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Fines Sigorta

Hocam.sizin hataniz degilki bu isi beceremeyen isin içine eden kişide cihazi bozduunuz diğe parasini talep etseydiniz sağlam verip bu halde almak gerçekten can sikici

illegal bir is olmasaydı donuna kadar alacaktim ama zaten telefonu birakmistim bizimkilere onlar ilgileniyordu simdi bi geldim bu halde . bu saatten sonra elimden birşey gelmez ben olsam cingar cikartirdim adamin dukkanina filan baktim zaten kapatmis ........

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam rom olayi cözulurde ekranla ne isi varmis o adamin

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Hocam rom olayi cözulurde ekranla ne isi varmis o adamin

IMEI atmak için arkasini actiklarinda anakarti cikatmaya calisirken olduğunu dusunuyorum

• yanlıs anlamayında bu ekranla ımeı atmanın bır ılıskısı yok
    nexus zaten ımeı yemeyen bır cıhaz ,anakart vs hıc bıseyınızde yok ımeı atmak ıcın, yedek parca nıyetıne uygun fıyatta servısı en az 400 lıra cekıyor zaten ekrana

hıcmı gelmıyor ekran yoksa cwm ekranına falan gırıs yapıyormu hanı cwm kurtarıyorsa rom atar yurt dısında kullanırsınız burda ımeı yapılmıyordu bu cıhaza
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

yanlıs anlamayında bu ekranla ımeı atmanın bır ılıskısı yok
    nexus zaten ımeı yemeyen bır cıhaz ,anakart vs hıc bıseyınızde yok ımeı atmak ıcın, yedek parca nıyetıne uygun fıyatta servısı en az 400 lıra cekıyor zaten ekrana

hıcmı gelmıyor ekran yoksa cwm ekranına falan gırıs yapıyormu hanı cwm kurtarıyorsa rom atar yurt dısında kullanırsınız burda ımeı yapılmıyordu bu cıhaza

Imei atiliyor... Sahis jtagla imei atmaya kalkmis anakartta lehim vardir riffbox la denemis... Atamamis... Tekrar flashlamak Lazim sistem dosyalarinida bozmustur muhtemel arkadas ondan Rom atamiyor Alana imei ve Rom icin yardimci olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: sissil

quote:

Orijinalden alıntı: xxxcem

yanlıs anlamayında bu ekranla ımeı atmanın bır ılıskısı yok

Imei atiliyor... Sahis jtagla imei atmaya kalkmis anakartta lehim vardir riffbox la denemis... Atamamis... Tekrar flashlamak Lazim sistem dosyalarinida bozmustur muhtemel arkadas ondan Rom atamiyor Alana imei ve Rom icin yardimci olurum

sizin mesaji atacaktim fakat emin olamadim bu arada buradan sorayim gizli saklim yok fiyat tavsiyemiz nedir

• Brick dedikleri bu iste cihaz bombos sekilde kaliyor ben 10 dkda hallederim bunu bosuna icini acmis cahil adam.İci acilmamis olsa alirdim hemen.

• Ürün tarafımdan alınmıştır, havalesini yaptım, Kargo yapılması bekliniyor
    Her iki tarafa da hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.