Şimdi Ara

Satılık Apple Iphone 4 16 GB SİYAH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Cihaz yurtdışı cihazıdır,pasaport kayıtlıdır.Cihazin ikinci sahibiyim,Bursa içi POLİS bir abimden aldım telefonu.Pasaportunda herhangi bir sorun çıkmaz,kendisi bir tanıdığım çünkü.. Telefon İngiltereden alınma,Sim Free'dir. Cihazın kutusu ve kulaklığı yoktur.Orjinal adaptörü ve USB kablosu ve Şarj eden kılıf ile birlikte verilecektir.
    İsteyene + ÜCRET karşılığında ORJİNAL Dr Dre. UrBeats kulaklığımı da satabilirim.
    Cihaz tertemizdir,ufacık arka tarafında kılcal çizik vardır,9/10 diyebilirim..

5.1.1,Jailbreaklidir. İsteyene Jailbreakli şekilde isteyene Jailbreaksiz şekilde gönderim yapabilirim.

Cihazın ön tarafında MAT koruma vardır,ayrıca cihaza Gelaskins aldım. Diğer IPhone 4'lerden farklı,dikkat çekici bir telefondur.

Telefonu satma nedenime gelirsek;model yükseltmeyeceğim model düşüreceğim.Gerek dershane,gerekse ehliyet ve yabancı dil kursu için ufak bir miktarda olsa aileme yardımcı olmak istiyorum bundan dolayı satacağım.

Fiyatta en ufak bir pazarlık ve takas düşünmüyorum.
    Bursa içi elden tercihimdir,diğer illere ister önce havale ardından kargo istersenizde sizin belirlediğiniz satış sitesi üzerinden satış açabilirim.

FİYAT - 920 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroAsia -- 4 Eylül 2012; 21:12:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hayırlı satışlar toprak. Yapıştırma gayet hoş olmuş bizdemi yapsak nee
  • quote:

Orijinalden alıntı: entiki

Hayırlı satışlar toprak. Yapıştırma gayet hoş olmuş bizdemi yapsak nee

Teşekkür ederim canım abim. Vallahi arkadaş çevresinden gelen tepkiler hep olumlu yönde. ''Bune lan mavi renk Iphone mu çıkartmışlar?'' , ''Oha oğlum nerden buldun bunu? İlk defa böyle şey görüyorum'' vs :) Gayet dikkat çekiyor,albenisi var uzun lafın kısası.

Tekrardan çok teşekkürler abim

• takip
  • Takip
  • Uç uç kelebek hacı baba gelecek =))

Hayırlı satışlar
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlan günceldir.

• takip.
  • Fiyat düştü 920 TL oldu

• p.m. atıldı
  • hocam ilandaki beyaz renkde olan şarj kılıfımı eğer şarj kılıfı ise kaç defa full dolduruor nerden aldın bide ne kadara adın ayriten satıyorsan alabiirim
  • hocam ilandaki beyaz renkde olan şarj kılıfımı eğer şarj kılıfı ise kaç defa full dolduruor nerden aldın bide ne kadara adın ayriten satıyorsan alabiirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

hocam ilandaki beyaz renkde olan şarj kılıfımı eğer şarj kılıfı ise kaç defa full dolduruor nerden aldın bide ne kadara adın ayriten satıyorsan alabiirim

Merhaba

İnanin % kac doldurdugunu test etmedim. Onunla sarj ederken surekli kullaniyordum cihazi %70 den fazla dolum yapiyordu ki cihazi kullaniyordum. Kullanmadan sarj edildigini duusunursek ortalama olarak tam dolum yapar diye dusunuyorum. Bir arkadasim hediye etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• TAKİP TAKİP TAKİP
  • quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

hocam ilandaki beyaz renkde olan şarj kılıfımı eğer şarj kılıfı ise kaç defa full dolduruor nerden aldın bide ne kadara adın ayriten satıyorsan alabiirim

Merhaba

İnanin % kac doldurdugunu test etmedim. Onunla sarj ederken surekli kullaniyordum cihazi %70 den fazla dolum yapiyordu ki cihazi kullaniyordum. Kullanmadan sarj edildigini duusunursek ortalama olarak tam dolum yapar diye dusunuyorum. Bir arkadasim hediye etti

Yani hocam ayri satarmisin kilifi sonuc olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Merhaba

Yani hocam ayri satarmisin kilifi sonuc olarak

Forumdan Bursali bir arkadasla anlastik. İlanda ne belirttiysem satisimin iceriginde o olmak zorunda. Kusura bakmayiniz lutfen..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tarafımca alınmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blasko77

Tarafımca alınmıştır.

hayırlı olsun
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.