Şimdi Ara

SATILIK AOC 18.5' 931swl LCD MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürünü sorunsuz olarak kullandım,yeni monitör aldığım için boşta duruyor.Sadece monitör,kutusu,driver cd'si ve kitapçıkları mevcuttur.Garantisi bitmiştir.Ölü piksek vb hiç bir problemi yoktur.hd ready çözünürlüğüne sahip bir üründür, bu nedenle bazı 1920*1080 oyunları çalıştırmanıza izin veriyor.İzmir içi elden,diğer illere kargo. KARGO alıcıya aittir.

Fiyat;;SATILDI ==İNDİRİM SATILDI lütfen pazarlık için pm atmayın.

SATILIK  AOC 18.5' 931swl LCD MONİTÖR

SATILIK  AOC 18.5' 931swl LCD MONİTÖR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyotr Alekseyeviç -- 15 Ağustos 2014; 20:44:03 >

• Takip..
  • Hocam tel, pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referans Tutmuyordum Ta ki Kendim İlan Açasıya Kadar :) Aklıma Gelen Alış Veriş Yaptıklarım; @SworDLioN, @yusufcik82,@tarancı,@djemo31,@mj_pelit,@BuyBack,@yalnızkral,@Visor,@ufukdemirci35,@bugrascb,@pisimiyav,@hsyncn,@black.rain,@VforVendetta37 (probook prbt805 tablet bilgisayar ALINDI),@Pyotr Alekseyeviç (AOC 18.5" 931swl LCD Monitör ALINDI),@idasegen (Nvidia 9600 GT 2GB 256Bit ALINDI),
  • Tarafımdan alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referans Tutmuyordum Ta ki Kendim İlan Açasıya Kadar :) Aklıma Gelen Alış Veriş Yaptıklarım; @SworDLioN, @yusufcik82,@tarancı,@djemo31,@mj_pelit,@BuyBack,@yalnızkral,@Visor,@ufukdemirci35,@bugrascb,@pisimiyav,@hsyncn,@black.rain,@VforVendetta37 (probook prbt805 tablet bilgisayar ALINDI),@Pyotr Alekseyeviç (AOC 18.5" 931swl LCD Monitör ALINDI),@idasegen (Nvidia 9600 GT 2GB 256Bit ALINDI),
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.