Şimdi Ara

!!!!Satılık Antec 12cm Mavi LED li fanlar!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yeni aldığım kasadaki 12cm ledli fanları kullanmayacağım için satıyorum fanlar mavi ledler ile ışıklandığılmıştır.her fanın üzerinde kendi kontrolcüsü mevcuttur.fan hızı ortalama olarak 1000-2000 devir arasında değiştirilebilir.hem sessizlik hemde performans isteyenler için ideal fanlar çok uzun süre kullanılmamıştır.adet olarak elimde 5 tane var.tanesi için 25TL istiyorum.5inide alacak arkadaşa hepsini 100tl den veririm.bunun dışında pazarlık kesinlikle yoktur.takas düşünmüyorum

!!!!Satılık Antec 12cm Mavi LED li fanlar!!!!

http://resim.donanimhaber.com/m_32505443/mpage_1/key_//tm.htm#32793922
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat yüsek gibi geldi bana biraz birde kasayı nerden ve kaça aldın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed_Passion

fiyat yüsek gibi geldi bana biraz birde kasayı nerden ve kaça aldın?

fiyat gayet normal bence.piyasada bu kalitede yanında kontrolcüsüde olan fanlar en az 35tl civarından satılıyor.ben ise 25tl istiyorum hatta 5 inide alırsanız 20 tlden vermiş oluyorum.kısacası fiyatta bir anormallik yok ben kasayı 2. el almıştım ama sıfırının satış fiyatı aşağıdaki linkte

http://www.evrenshop.com/asp/show_stock.asp?product=AN01

• hocam ne yaptın ya.fanlardan haberin yok galiba.14 cm lik cooler master ledli fanları 22 tl den satılıyor.dikkatini cekerim 14.bu forumda fan olarak sadece 25 ytl ye nanoxia nın ustun performanslı uv duyarlı fanları satıldı.e onlarda o fiyatı hak ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esnaf_TV -- 18 Temmuz 2009; 23:39:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hsngencer

hocam ne yaptın ya.fanlardan haberin yok galiba.14 cm lik cooler master ledli fanları 22 tl den satılıyor.dikkatini cekerim 14.bu forumda fan olarak sadece 25 ytl ye nanoxia nın ustun performanslı uv duyarlı fanları satıldı.e onlarda o fiyatı hak ediyordu.

fanlardan benim kadar haberi olan yoktur merak etme o fanların sıfır fiyatı ve performasnı belli.sattığım bu fanların performansı hakkında ne kadar fikrin var acaba? fiyatı hakkında yorum yapabiliyorsun? ayrıca fiyatı hakkında yorum yapıyorsanız link koymanız gerekir.yoksa bu durumda kurallara aykırı davranmış oluyorsunuz ben koyayım link.aşağıdaki fanın siyah yapılı olan tipi

http://www.frozencpu.com/products/7839/fan-478/Antec_TriCool_120_x_25mm_LED_Chassis_Fan_-_Blue.html?tl=g36c331s518#blank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 19 Temmuz 2009; 11:02:46 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.