Şimdi Ara

SATILIK ANDROID UYDU ALICISI ATLANTA G5 MINI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    12/08/2015 tarihinde almıştım. Garantisi yeni bitti.
    Çok az kullandım açıkcası. Diğer oda da tv olduğundan bu ikinci cihaz olarak kaldı. Zaten fazla kullanmadığım için satıyorum.
    Kullandığım süre zarfında hiç arıza yaşamadım. Servise hiç gitmedi. Kitlenme donma problemi yaşamadım.
    Fiyat pazarlıksız son fiyatı yazdım. Fazla yazıp da yorulmaya gerek yok.
    Kutusu, cihazın kendisi, bir standart kumandası, bir akıllı kumandası (klavyeli), adaptörü, hdmi kablosu ile birlikte verilecektir.
    Takasa kapalıdır. Adliyede memurum. Açıkcası mesleğimi tehlikeye atacak kadar da cahil değilim yani dolandırıcı değilim demek istiyorum :) önce para sonra kargo şeklinde gönderim olur. Yine de güvenemiyorsanız yapacak bir şeyim yok :)
    Bir hafta içerisinde cihaz arıza çıkarırsa iade alırım problem değil. Tabi aldığınız gibi çiziksiz kırıksız iade etmek şartıyla ancak arıza harici yok beğenmedim yok kanallar çamur gibi yok efendim tipi hoşuma gitmedi gibi bahanelerle iade kabul etmiyorum.
    Üzerinde adroid 4.2 var yanlış hatırlamıyorsam. IP tv programı sorunsuz çalışıyor. Mıracast ile de telefonun görüntüsünü TV ye verebilirsiniz. daha bir çok özelliği var. Sitesinden bulabilirsiniz.
    Sitede en uygun fiyatı yazdım 350tl den aşağı yoktu. 300tl sondur.https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-uydu-ekipmanlari-satilik-adroid-uydu-alicisi-atlanta-g5-mini-471453735/detay/
    SATILIK ANDROID UYDU ALICISI ATLANTA G5 MINISATILIK ANDROID UYDU ALICISI ATLANTA G5 MINI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamSs -- 17 Ağustos 2017; 21:29:48 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.