Şimdi Ara

Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1155 AMD / Intel #Intel Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz
    ANAKART : GA-Z68AP-D3 rv 2.0 ANAKARTTA GÖMÜLÜ WİN 10 PRO DA VERİLCEK KEY İLE
    İŞLEMCİ : İ5 2500K STANDAR SOGUTUCUSU İLE VERİLECEK
    RAM : KİNGSTON 4GB X 2 1600 MHZ DDR3
    FİYAT :770 TL PAZARLIK AZDA OLSA VAR.
    KARGO : CİDDİ ALICI İLE GÖRÜSÜRÜZ.
    SATILIKTIR

NOT: İSLEMCİ KUTUSU YOK İSLEMCİ ANAKARTA TAKILI YOLLANACAK RAM KUTU YOK SADECE ANAKART KUTUSU MEVCUT PARÇA SATISI YOK.ÜRÜN HAKKINDA [PERFORMANSI] OYUN VB İÇİN YOUTUBE BOLCA VİDEO MEVCUT ORDAN KOTROL EDİNİZ.

ÜRÜNLERİ AKTİF OLARAK KULLANMAKTAYIM OYUN,MEDİA VB GİBİ HİÇ ZORLANMADI HIZ AŞITMASI YAPILMADI BEN KULE SOĞUTUCU İLE KULLANDIM GÖRÜNTÜSÜ HOSUMA GİTTİGİ İÇİN KULE ALMISTIM YANLIS BİR YANILGI OLMASIN.
    RESİMLER KASADAN CEKİLMİŞTİR EKRAN RESİMLERİ ALINMISTIR TEMSİLİ ANAKART VE RAM RESMİ KONULMUŞTUR.
    Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz .Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz Satılık Anakart Z68+İslemci İ5 2500K+Ram 8GB 1600 Mhz

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 770 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

3.Ürünlerın kargo ücreti alıcıya aittir.
    Kargoladığım ürünler kesinlik sağlam kargo yaparım ama son yıllarda bu mümkün olmuyor ne kadar dikkat etsemde sıkıntı çıkmaya başladı. ve KARGO ÜCRETLERİ YÜKSEK bundan dolayı dikkatli olun.

• Takip

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 700tl civarına alınabilecek en güzel sistem. Hali hazırda bende 2500k kullanıcısıyım ve 2-3 tane de satmışlıgım var.
    Am3'ün en baba işlemcisinden bile daha iyi (günümüz online oyunlarında).... Parası olan kaçırmasın anlaşsın alsın bence..
    i5 9600KF / Asus Z390 / (8*2)16Gb Ram Cl15 / Zotac 1650 O.C Edition
  • UNXP7SS kullanıcısına yanıt
    hayır dahil degil.
    3.Ürünlerın kargo ücreti alıcıya aittir.
    Kargoladığım ürünler kesinlik sağlam kargo yaparım ama son yıllarda bu mümkün olmuyor ne kadar dikkat etsemde sıkıntı çıkmaya başladı. ve KARGO ÜCRETLERİ YÜKSEK bundan dolayı dikkatli olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.