Şimdi Ara

Satılık Amd Phenom II x4 810 işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Çorum
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 satılık amd phenom II x4 810 işlemci
    Amd Phenom II x4 810 işlemcimi satıyorum, ürünün garantisi yok, şu an hala kullanmaktayım. fx 8350 siparişi verdiğim için satılığa çıkarıyorum. kutusunda stok fanıyla birlikte yollayacağım
    Fiyat : 120 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Çorum Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 140 son fiyat daha 1 hafta önce athlon II yi 100 tl ye aldım. millet 2 çekirdekli işlemcisine 100 tl ve üzeri fiyat çekiyor. bu fiyat gayet makul

• Pm
  • Fiyat çok pahalı geldi bana, sıfır garantili 955be 190 liraya satılıyor.Gerçi stok durumu belirsiz, her yerde yok.
  • daha öncede söyledim 2 çekirdekli athlon II işlemcilere 100 tl hatta 120 tl isteyen bile var. fiyatı ona göre belirledim hatta 100 tl ye yeğenime aldım işlemci.

• Bence çok güzel bir işlemci. 2 ayrı bellek türünü destekliyor olması yeterli miktarda oc olması fiyatınında görece makul olması bu işlemciyi tercih sebebi yapıyor.
    illede 4 çekirdek olsun olmuşken birde CF olsun diyorsanız ama paranızda sınırlı ise bence düzgün bir phenom destekli anakart+phenom x4 810 son derece akıllıca bir çözüm olur.

2 çekirdekten, 4 çekirdeye geçeçekler için iyi başlangıç olacak.

4 çekirdek sayesinde birden çok uygulamayı aynı anda rahatlıkla açar.

ayrıca bu işlemcinin sıfır ayarındaki gibi temiz olduğuna iannıyorum. çünkü satıcı ile daha önce alışverişim oldu. çok temiz, dürüst güvenilir ve herşeyden önemlisi iyi niyetli bir arkadaş.
    işlemciyi alan problem yaşamaz.
    alacak arkadaş şanslı olacak
  • fiyat revize edilmiştir ve son fiyattır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK AMD PHENOM II X6 1100T
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.