Şimdi Ara

Satılık AMD FX 8350 + MSI 970A-G46 Anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Balıkesir İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    MSI 970A-G46 : 145 TL

arkadaşlar iki ürün de sıfırdır. bir kere bile kullanılmamış ürünlerdir. ikiside vatan computer faturalıdır.

ikisi birlikte satılacaktır. takas kesinlikle yoktur. isteyene fotoğraflarını gönderebilirim. sadece ciddi alıcılar pm atsın lütfen.

balıkesir içi elden satış mümkündür.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stark94 -- 12 Ağustos 2013; 15:01:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

magmasters - kanarya_avcisi - 8thsin - ewerpower - zaferkaya1 - ghost recon advanced - burak21242 - araknafobia - murattixp - FasTBoY - fizboz - celalettin53 - jawenk - _ogz - Kehanist - 1myst - pisimiyav - Mad_Wolf - TolunayLERMi - schumacher__ - buraoca2 - negros - darknesr - uykucu91 - Müdür42 - adem_2c - eek03 - fatih19uyar - sultan22 - splandor35 - bnym97 - zekist - db_61 - argimax - furcin - maximan2008 - tajima - taner-yazici - AC Kırıklar - guarre - carlos_1903 - matias28 - _MaxPayne_ - Selimpasali357 -
    __kötü referans__
    aykutx
    cathedral- verdiğim para haram olsun.1 adet rx580 8gb yedi.
  • anakarta talibim işlemci hertürlü gider

aklınıza yatarsa p.m bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih6767 -- 13 Ağustos 2013; 22:14:46 >
  • stark94 kullanıcısına yanıt
    arkadaşım pm de attım ama dönmediniz. anakartı almak istiyorum bilgi verirseniz memnun olurum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.