Şimdi Ara

amd fx 8350 + msi r9 290x + asus m5a99fx pro2.0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sistemle çok oynak fps alıyorum (cs1.6 - league of legends) kesinlikle işlemciden midir işlemci değişirse anakartda değişmek zorunda kalır mı kalırsa önerileriniz nelerdir?

league of legendsde 150den bir kere bile düşmemesini istiyorum intel işlemci öneriyolar bu sisteme intel işlemci + anakart ne almalıyım yardım lütfen tecrübeli abilerim :D

BU PARÇALARA ALICI ARANMAKTADIR 1.800E ANAKARTLA EKRAN KARTI DAHA 1 HAFTA OLDU ALINALI İŞLEMCİ 6 AYLIK ve ekran kartını bulmanız zor stoklarda yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRunn1ng -- 4 Aralık 2014; 15:40:21 >

• Bu oyunlar için bu değişimler fazla pahalı gibi geliyor bana. Overclock bir seçenek olarak gösterilebilir. LoL'de 150fps'den aşağı düşmemesi sana 60hz'lik monitörde bir şey katmaz. Monitörün 120hz, 144hz falan olsa 100fps gibi bir alt limite sınırla derdim monitörün yenilenme hızını da 100hz'e düşürüp vs... Ancak lol'de istersen vsync açıp 60'a sabitle yırtılmalardan kurtul.

İlla öneri istersen de i5 4590 + MSI Z97 G43 önerilebilir.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i5-4590-330-ghz-lga1150-islemci.aspx
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-z97-g43-z97-lga1150-ddr3-1600-mhz-anakart.aspx

• Adama oyun içinden ayar yap diyoruz hala daha nelerin peşinde, değiştir arkadaşım sat o sistemi çöp fiyatına git bi ton paraya intel al sonra gene konu aç niye 80 fps diye.
    Amd Radeon R7 M265
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpikalpi

Adama oyun içinden ayar yap diyoruz hala daha nelerin peşinde, değiştir arkadaşım sat o sistemi çöp fiyatına git bi ton paraya intel al sonra gene konu aç niye 80 fps diye.

dikey senkrazyon kapalı limitsizken bi fps değerlerini alıyorum ya

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Bu oyunlar için bu değişimler fazla pahalı gibi geliyor bana. Overclock bir seçenek olarak gösterilebilir. LoL'de 150fps'den aşağı düşmemesi sana 60hz'lik monitörde bir şey katmaz. Monitörün 120hz, 144hz falan olsa 100fps gibi bir alt limite sınırla derdim monitörün yenilenme hızını da 100hz'e düşürüp vs... Ancak lol'de istersen vsync açıp 60'a sabitle yırtılmalardan kurtul.

İlla öneri istersen de i5 4590 + MSI Z97 G43 önerilebilir.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/intel-core-i5-4590-330-ghz-lga1150-islemci.aspx
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/msi-z97-g43-z97-lga1150-ddr3-1600-mhz-anakart.aspx

monitörüm 144hz zaten overclockuda tam beceremedim kendi overclocku vardı 4.2 ghzye çıkarttım galiba ama 4.6 felan yapmak istiyorum yardımcı olur musun biosda tam olarak ne yapmam lazım

• Arkadaşlar konu ile alakası yok ama birşey öğrenmek istiyorum. Evimde eski bir desktop pc mevcut. AMD 64 bit işlemci var üstünde ama detayları bilmiyorum. AMD A8 serisi bir işlemci alsam bu mevcut kasada anakartta falan sorun yaşar mıyım acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Asus gtx 770+4690k!!
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OmC43 kullanıcısına yanıt
    cs için değil performansı test ediyom orda

Orijinalden alıntı: OmC43

Bu kadar eski bir oyunla perf olculmez hayallere sigmayan bir pc olsa bile optimizasyon sorunlari olucak

bu sistemle neden lolde fps düşüyor amd işlemcimle mi ilgili bi arkadaş daha varmış bu işlemciyi kullanıp 50 lere bile düştügünü görmüş

OC için anakart ve işlemci modelinize sahip kişilerin video veya paylaşımları bulunur internette aratın " fx8350 m5a99fx overclock "diye... Çıkar.

Bunun dışında en basitinden yapmanız gereken şey çarpanı arttırıp gerektiği kadar voltaj vermek. LLC'yi high vs. yapmak.

144hz ise iyi. Belli bir alt limit belirleyip, monitörün tazeleme hızını oraya düşürün sonra vsync açın isterseniz.

OC için anakart ve işlemci modelinize sahip kişilerin video veya paylaşımları bulunur internette aratın " fx8350 m5a99fx overclock "diye... Çıkar.

Bunun dışında en basitinden yapmanız gereken şey çarpanı arttırıp gerektiği kadar voltaj vermek. LLC'yi high vs. yapmak.

böyle sakat işleri yapmak yerine parçaları satıp intele geçmek mantıklı bi davranış olmaz mı abi :D
    Stupid is knowing the truth, seeing the truth, but still believing the lies.
  • quote:

Sana kalmış. Soğutucun varsa sakat iş değil pek. Madem intel'e geçecektin neden bu kadar yüksek AMD parçalar aldın ki ? Boşa masraf oluyor.

soğutucum cooler master kasa yanında koca bi fan üstte bi fan arkada bi fan var anakartımda oc destekliyor sanırım powerda 1000 watt hiç bi sıkıntı çıkmaz herhalde ama overclocklayınca 140 fpsden felan hiç düşmez mi ki acaba?
    İşlemcin 4.2ghz'i görüyor turboyla. 4.6ghz yapsan da aşırı bir fark olmaz. Max. %15 falan fark olabilir stabil bir oc ile. AMD'nin LoL'de falan bu kadar sıkıntılı olmaması lazım. Farklı bir sorun mu var bilmiyorum.
  • Oc işi o anakartla çok basit, oc ibaresi olmayan işlemcimi 2,9 dan 3,4 e çıkarttım, bios falanda değil direk anakartın programından, aynı anakart bendede var, All Suite II ile Auto Tuning ten Extreme ye tıklayarak otomatik stabil en yüksek ghz ayarına getiriyo. İşlemi yaparken bi kaç kere reset atıyo hepsi bu.
    Amd Radeon R7 M265
  • alpikalpi kullanıcısına yanıt
    o ayar nerde kardeş bulamadım

amd fx 8350 + msi r9 290x + asus m5a99fx pro2.0

Soğutucun iyiyse 4,6 falan rahat olur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpikalpi -- 4 Aralık 2014; 16:07:55 >
    Amd Radeon R7 M265
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.