Şimdi Ara

Satılık AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ Toledo

Elimde bu işlemciden 1 adet var kullanılmadı (sıfır) ve box yalnız işlemci yurtdışından geldiği için garantisi yok ingiltereden geldi (var ama yurtdışı garantisi var ) ama bir sorun çıkmaz çünkü sıfır işlemci.

işlemcinin kodu ADA4400DAA6CD

İşlemcinin eksen bilgisayardaki fiyatı 619$+kdv=730$ yapıyor benim istediğim fiyat 550$.

İsteyen olursa pm den irtibata geçeriz...

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• kardeş kdv hariç fiyatı 500$ hemde garantili aşşağıdaki linkte

http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/product_info.php?cPath=3_28&products_id=8

• quote:

Orjinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

kardeş kdv hariç fiyatı 500$ hemde garantili aşşağıdaki linkte

http://www.dfsbilgisayar.com/vitrin/product_info.php?cPath=3_28&products_id=8

dostum doğrudur eksendeki fiyatı baz alarak yazdım ben.sonuçta bilinen bir firma eksen (yani bilinmeyen 3.sınıf firma değil.)

neyse bendeki fiyat bu iyi günler...

• DFS bilinmeyen 3. sınıf firma değil ki.. Extreme ürün kullanan bi çoğumuz ordan alışveriş yapıyoruz
    çok güvenilir ve makul fiyatlı bi firmadır, tamam belki daha yeni olabilir ama kısa sürede güven kazanmıştır
  • beyler arkadaş zaten 550 + kdv dememiş... 800 ytl dfs mağazası, 725 ytl kardeşimizin satışı, daha ucuz... yani arkadaş 75 ytl gibi iyi bir farkla daha ucuza satıo dfs den ... herkes fiyat araştırıo....

boş bi tartışma...

quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ Toledo

Elimde bu işlemciden 1 adet var kullanılmadı (sıfır) ve box yalnız işlemci yurtdışından geldiği için garantisi yok ingiltereden geldi (var ama yurtdışı garantisi var ) ama bir sorun çıkmaz çünkü sıfır işlemci.

İşlemcinin eksen bilgisayardaki fiyatı 619$+kdv=730$ yapıyor benim istediğim fiyat 550$.

• quote:

Orjinalden alıntı: muhamnet

beyler arkadaş zaten 550 + kdv dememiş... 800 ytl dfs mağazası, 725 ytl kardeşimizin satışı, daha ucuz... yani arkadaş 75 ytl gibi iyi bir farkla daha ucuza satıo dfs den ... herkes fiyat araştırıo....

boş bi tartışma...

quote:

Orjinalden alıntı: WOWOZANGE

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4400+ Toledo

eyvallah kardeş

ben bildiğim firmanın fiyatını baz aldım sonuçta nerede ucuzsa herkez gidip ucuz bulduğu yerden almakta özgürdür benden almak gibi bir zorunluluk yok yani benim fiyatım bu hee olmadı 20$ daha almam 530$ yaparım...

• pardon bu sınıflandırmayı kim nasıl yapıyor. sanırım sınıflandırmanın katsayısı da kazık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD Athlon 64 X2 5000 Hakkında
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.