Şimdi Ara

Satılık * Ak47 Vulcan Field Tested (Mw Görünümlü)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bıraktığım için satıyorum, acelem yok. İlanı baltalıcak arkadaşlar konudan yavaştan çıkarsa sevinirim :) Forumda 75 80 liraya ft görünümlünün satıldığını gördüm, fiyat yüksek diyebilcek arkadaşlar için belirtiyorum :)

İsteyen inspect yapabilir, mw görünümlü..

Steam Profil

Fiyat; Satıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 15 Kasım 2014; 15:59:06 >

• Güncel!!
  • Arkadas cok daha eski uyeligim ve daha fazla referansim olmasina ragmen takasta ilk once parayi istedi, almayi dusunen arkadaslar icin bilgi vereyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • godz kullanıcısına yanıt
    Dolandırıcı imasıyla cevap atmanız cidden komik bi durum. Size de belirttiğim gibi alışverişlerimi her zaman "önce para" olarak yaptım. Bu alırken de böyleydi satarken de. Bunu oyundaki bi skin için değiştiricek değilim, ayrıca eski üye olmanız kişiliğiniz hakkında bilgi vermez. Referanslarınız da en son 2009 senesinden kalma. O süre zarfında hala aynı kişinin bu hesabı kullandığını nerden bilebilirim?

Karşınızda yeni birisi yok, önce silahı ver sonra parayı atarım da nedir? Para hesaba gelir, sonra eşya, skin verilir.

Eğer referans kıyaslamasına geliceksek, size de belirttiğim gibi alışveriş yaptığım herkesten dh için özellikle referans istim o zaman kıyaslayın isterseniz :)

Size zorla alın diyen yok, alışveriş güven işidir. Bunu yapamıyorsanız hiç bulaşmayın derim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 6 Kasım 2014; 18:41:50 >
  • Inextricable kullanıcısına yanıt
    Yok neden dolandırıcı imasıyla söyleyeyim sadece foruma açık bir alanda , alışveriş tarzınızın alışılagelmişin dışında olduğunu söylemek istedim.Eski üye olmam kişiliğim hakkında bilgi verir mi vermez mi ben bunu tartışmadım sizinle kişiliğim hakkında da yorum gerektirecek bir olay yok zaten.Sadece bu forumda yapılan alışverişler bu forum üzerindeki referansları göz önüne alınarak yapılır.Bu her zaman böyle olmuştur.(bkz:ikinci el).Başka yerlerde tabiki alışverişleriniz olabilir 1 milyon dolarlık alışverişte yapmış olabilirsiniz.Ama ürünü burada gördüğüm için ben buradan yazdım ve buradan kıyasladım.

Para hesaba gelir sonra eşya,skin verilir ?? Bu tamamen saçmalık zaten üstüne yorum yapmaya gerek duymuyorum bile okuyanlarda gülüp geçecektir.
    Bence de güven işidir.Sizden daha çok alışverişi olan birine güvenmemeniz güvensizliğinizi gösterir.Bencede bulaşmayın :)

iyi forumlar

• godz kullanıcısına yanıt
    9 10 yıllık online oyun hayatımda ve bugüne kadarki tüm alışverişlerimde, ben dahil herkes alışverişleri önce para olarak yapmıştır. Normali budur, kaldı ki karşınızda foruma dün üye olmuş biri yok. İsteyen dediklerime gülüp geçebilir, benim prensiblerim benim doğrularım. Fakat çoğu kişinin benim gibi düşündüğünden de şüphem yok.

Size iyi akşamlar, iyi forumlar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 6 Kasım 2014; 20:36:06 >
  • inextricable güvenilirdir daha önce alışveriş yaptığım oldu, baltamaya çalışmaya gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SILINEBILIR
    10 yıl önce açıldı
    StatTrak M4A4 Full Black
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SeiLeo kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ustam :)
  • ben olsam bende önce parayı isterim.. Arkadaş haklı bence.. Önce para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAVURRR

ben olsam bende önce parayı isterim.. Arkadaş haklı bence.. Önce para.

hangi dünyada yaşadığınızı gerçekten çok merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: godz

quote:

canım kardeşim. yaklaşık 12 yıldır mobilya üretip satarım. O ticaretimde de önce parayı alırım sonra ürünü teslim ederim. İsterse karşımdaki ingiltere prensi olsun. Bunun adı ticaret ister alırsın ister almazsın. Ürünü beğenirsen önce parayı basarsın sonra ürünü alırsın. Bu ticareti genelde sağlam insanlar yapar. Ha ürün alırkende önce ödeme yapar sonra ürünümü alırım. Yani sakın bana ticareti anlatmaya kalkma olurmu ? BEn lise bebesi değilim yani. Her ay yüklü miktarlarda mobilya çıkartıp onu satıyorum.. Sen hangi dünyada yaşıyorsun onu söyle bakayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAVURRR -- 7 Kasım 2014; 17:04:27 >

• GAVURRR kullanıcısına yanıt
    Hay ağzına sağlık ustam. Kendini zeki sanan arkadaşlarla uğraşmaya değmez. Yorumunuz için teşekkür ederim, bu kişilikte şahıslar her zaman oldu, olmaya da devam edicek anlaşılan :)
  • Cevap da veremiyor. Öylece kaldı !!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GAVURRR kullanıcısına yanıt
    yalnız burada yüz yüze ya da güvenilir yollarla mobilya alıp satmıyoruz :)
    online alışveriş dünyasında %80 nin aklı dümene çalıştığı için referanslar ve üyelik tarihi öne çıkar
    siz 100 mesajlı, referanssız birisine önce parayı teklif etmeye devam edin, 3-5 haftaya konu açarsınız '.... TARAFINDAN DOLANDIRILDIM' diye
    mobilya işinde ticareti biliyorsan ben de online oyun piyasasının ne olduğunu biliyorum
  • Üslubunuza dikkat edin! Karşınızda yeni birisi yok, 2012 üyesi gelip de mesaj sayısına bakarak bana dolandırıcı diyemez. Önce profile girip referans bakmayı öğrenin. Ayrıca nerde konum açılmış kardeşim? Referanssız olan kim burada? 2009 yılı referansı mı önemlidir günümüze yakın olan mı? Kaldı ki arkadaş aldığı ürünün bile referansını eklemiş.

Dhde telefon sattım, arkadaş 350 lirayı 15 dakikada hesabıma havale yaptı, 80 lira için bu kadar laf yapan adam doğru biri değildir, bunu da belirtelim.

Demek ki piyasayı fazla bilmiyormuşsun dimi güzel kardeşim, çok istiyorsan **** hesabımı atim, knighttaki satışlarıma bak, istersen bugüne kadar sattığım tüm warrock, knight hesaplarının nicklerini verim biraz araştır. Yaklaşık 50'den fazla oyun alışverişi yaptım, dolandıracak başka adam bulun ben size fazla gelirim.

İşin kuralı önce para sonra eşyadır. İşinize gelmiyorsa konudan çıkarsınız bunu eleştirmek size düşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inextricable -- 7 Kasım 2014; 18:35:57 >

• Inextricable kullanıcısına yanıt
    ben sizinle tartışmıyorum ki hatta yorumumda sizden bile bahsetmedim, neden bu kadar üstlendiniz anlamadım :D
    yine de; diğer hesabım lordknigt ancak bilgilerini hatırlamıyorum, illa lazım olursa gidip ticket atayım bulayım sorun yok

-başlıktaki yorumları sağlıklı şekilde okuyup bu işleri takip eden birisi zaten sizinle alışveriş yapılacağını ya da yapılmayacağını çok rahat anlar
    hadi kolay gelsin
  • Yorumunuzda betimlediğiniz hesap, 100 mesaj vs.. olduğundan üstlenmem gayet normal sanırım.

Okuduğunu yorumlayabilen ve bu işlerden anlayan, uzun süredir alışveriş yapan kişiler durumu anlayacaklardır :)
  • "Inextricable" haklı ticaret böyle yapılır beğendigin ürüne parayi basarsin alırsın bu hep böyleydi bundan sonrada böyle gidiceğinden şüphem yok.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: godz

quote:

canım kardeşim. yaklaşık 12 yıldır mobilya üretip satarım. O ticaretimde de önce parayı alırım sonra ürünü teslim ederim. İsterse karşımdaki ingiltere prensi olsun. Bunun adı ticaret ister alırsın ister almazsın. Ürünü beğenirsen önce parayı basarsın sonra ürünü alırsın. Bu ticareti genelde sağlam insanlar yapar. Ha ürün alırkende önce ödeme yapar sonra ürünümü alırım. Yani sakın bana ticareti anlatmaya kalkma olurmu ? BEn lise bebesi değilim yani. Her ay yüklü miktarlarda mobilya çıkartıp onu satıyorum.. Sen hangi dünyada yaşıyorsun onu söyle bakayım ?

Şimdi geldim eve madem öyle olayı size de izah edeyim,12 yıldır ticaretle uğraşıyorsunuz madem 1 tl nin bile kıymetini iyi biliyor olmalısınız.Sizin ticaret yaptığınız yer bir mağaza yada kirasını verdiğiniz insanların gelip karşılıklı anlaşarak alışveriş yaptığı bir yer olmalı.
    Ama malesef forum ortamı böyle değil.Yani şöyle izah edeyim.Her üründe para ilk yollanmaz bunun bebeyle ticareti bilmemekle alakası yok.Bu forumda 10 senedir böyleydi,bu düzeni bozmaya çalışanlar olmaya başladığından beri dolandırıcılık hat safhada.Ha arkadaş dolandırıcıdır değildir ben böyle bir şey söyleyebilecek durumda zaten değilim.Ama şunu bilin sizin yaptığınız ticaret ile sanal ticaret arasında dağlar kadar fark var.Burda referanslar işler, eski üyeliğide bir kenara attım burada kimin referansı fazlaysa olay onda biter.Çünkü bu forumdan alışveriş yapanların güvenebileceği tek şey referanstır.Kısa ve öz.

Demem o ki ; forumda referansı olmayan arkadaşlardan bir şey alırken iki kez düşünün.Herkes sizin gibi iyi niyetli olmayabilir.
    Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inextricable

Üslubunuza dikkat edin! Karşınızda yeni birisi yok, 2012 üyesi gelip de mesaj sayısına bakarak bana dolandırıcı diyemez. Önce profile girip referans bakmayı öğrenin. Ayrıca nerde konum açılmış kardeşim? Referanssız olan kim burada? 2009 yılı referansı mı önemlidir günümüze yakın olan mı? Kaldı ki arkadaş aldığı ürünün bile referansını eklemiş.

Dhde telefon sattım, arkadaş 350 lirayı 15 dakikada hesabıma havale yaptı, 80 lira için bu kadar laf yapan adam doğru biri değildir, bunu da belirtelim.

Demek ki piyasayı fazla bilmiyormuşsun dimi güzel kardeşim, çok istiyorsan **** hesabımı atim, knighttaki satışlarıma bak, istersen bugüne kadar sattığım tüm warrock, knight hesaplarının nicklerini verim biraz araştır. Yaklaşık 50'den fazla oyun alışverişi yaptım, dolandıracak başka adam bulun ben size fazla gelirim.

İşin kuralı önce para sonra eşyadır. İşinize gelmiyorsa konudan çıkarsınız bunu eleştirmek size düşmez.

Şimdi gelelim sana ;

Benim nasıl bir insan olduğumu bu durumdan çıkartabilecek konumda nereden görüyorsun ?80 liranın lafını yaptığım için mi yadırgıyorsun beni kusura bakma o zaman sen daha paranın değerini kavrayamamışsın.Belkide kendin kazanmadığın içindir.Çünkü para kazanan insanın parası değerlidir 1 tl de 100000...000 tl de farketmez.Sizin başka yerde yaptığınız binlerce alış verişte bu siteyi bağlamaz ha başka site üzerinden yaparsınız anlarım.

Sizin gibi insanların zihniyetinden dolayı;forumdan dolandırılan binlerce insana yazık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.