Şimdi Ara

Satılık Acer 5920G Laptop. Çok temiz, iyi özellik ve iyi fiyat.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba DH ailesi. Bu bölümde pek aktif değilim ancak daha önce birkaç parça satın almıştım. Laptop bir arkadaşıma ait. Paraya ihtiyacı olduğu için acil olarak satması gerekiyor, bir bilen olarak ben devraldım durumu.(Satın aldığında da benim tavsiyemle beraber almıştık, ne yazık ki satmak da bana düştü..)

Laptop özellikleri ve temizliği(gerçekten sıfır gibi bunca zaman sonra) ile pazarlıksız direkt olabilecek en düşük fiyatı 650 TL'dir.
    Sağlam & şık tasarımı ve özellikleri ile en beğenilen Acer serisi idi zamanında.
    Laptop 2,5 seneliktir garantisi bitmiştir. Ancak bu süre zarfında hiçbir arıza vermemiştir, verecek gibi de görünmüyor.
    2,5 sene boyunca pek sık kullanılmamış ve sadece ödev hazırlamak için kullanılmıştır. Bataryası hala sağlamdır.
    Kasada en ufak bir çizik yok, toz bile yok hala. Laptop bayandan bu arada, bundan dolayıdır temizliğin etkisi sanırım
    DX 10 destekli 8600GS ekran kartı ile en yeni ve zorlu oyunları bile oynayabilirsiniz en azından orta ayarlarda.
    Vga ve HDMI çıkışları ile harici monitör TV'nize bağlayabilirsiniz, oyun ve Full HD filmler için yeterli bir laptoptur.
    Açıkçası tek eksiği (kullanıma göre tabi) 1 gb ddr2 daha ram eklenmesi gerektiğidir. Bunu da 30 liraya halledebilir alan kişi. Göndermeden ben de yapabilirim anlaşırsak.
    Vista Home Premium lisansı vardır ancak malum yollardan güncel Windows 7 kurulmuştur.
    Daha yeni format atıldı, güncel driver ve update'ler yüklendi ve Acronis ile gerekli yedek oluşturuldu herşeyi tamam.

NOT: Windows 7 ile 1 gb ram gayet yeterli internet ve ofis için sorun çıkarmamış hiç, ram ekleme ihtiyacı duyulmadı kullanan kişi oyun vs oynamadığı için. Ancak tabi alacak kişi Windows 7 ile daha fazla program ile çalışmak isteyebilir veya işin içine güncel oyunlar girerse performansta sıkıntı yaşamamak için bu işlemci ve ekran kartı ile sistemin hakkını verebilmesi için toplamda +1 gb ile 2 GB Ram olması(veya +2 gb ile toplamda 3 Gb) çok farkettirecektir bu durumlardaki performansını.

Özellik Listesi:
    İşlemci : Intel® Core 2 Duo T5450 1.66Ghz
    Bellek : 1GB DDR2 667Mhz
    (+1 gb veya +2 gb daha eklenirse çok iyi olacaktır.+1 gb için 30 liraya halledebilir alacak kişi, veya ben de yardımcı olabilirim bu konuda)
    Ekran Kartı : NVIDIA® GeForce 8600M GS (256MB dahili-1024MB'a kadar)
    Vga ve HDMI çıkış
    Ekran Boyutu & Özellikleri : 15.4" WXGA CrystalBrite (220 nit) LCD 1280x800 Çözünürlük
    Harddisk : 160GB
    Optik Sürücü : DVD Double Layer DVD+RW
    Mouse&Klavye : TOUCHPAD - Q- TR
    Diğer : Acer CrystalEye O,3MP Entegre Vga WEBCAM (net ve akıcı görüntü)
    Kart Okuyucu : 5-in-1 kart okuyucu (SD/MMC/MS/MS PRO/xD)
    pil Özellikleri : 6 Hücreli Li-Ion pil
    Wireless WLAN: Intel Pro Wireless 3945 802.11a/b/g
    Ethernet LAN : 1000 mbit/s Gigabit Ethernet
    İşletim Sistemi : Microsoft® Windows® Vista Home Premium TR Lisansı vardır. Ancak yeni Windows 7 kurulmuştur sisteme.

İlan yoruma açıktır, Pm'den haberleşebiliriz. İhtiyacı olan bu özelliklerde bu temizlikte ve fiyata (650 TL) bu laptopu kaçırmasın bence. Satış birkaç gün içerisinde olursa çok iyi olacaktır, acil nakit ihtiyacı vardır, takas önermeyin lütfen. Adana'da elden alıcı tarafından görerek&deneyerek teslim edilebilir. Diğer şehirler için kargo yapılacaktır. Ankara'dan alıcı olursa yine elden olabilir Ankara'da akrabalarım vardır önce onlara gönderirim satış onlar aracılığı ile de olur elden. Ancak diğer durumlarda, mal bana da ait olmadığı için önce para, sonra kargo şeklinde olabilir. Güven konusunda mümkün olabildiğince her türlü güvenceyi verebilirim. Güven konusunda sıkıntı olmaması için ne gerekiyorsa.
    Acer'ın en beğenilen kaliteli ve şık kasa tasarımlarındandır. Ses çıkışı da gayet iyi bu arada belirtmek gerek.

Internetten laptop görüntüsü için Acer 5920g 'ye bakabilirsiniz google'dan. İçi beyaz veya dışı siyah kaliteli bir kasadır. Sararma vs kesinlikle yok.
    İsteyen olursa direkt laptopun kendi fotolarını çekip koyabilirim. Kaliteli bir cep tel. veya foto. makinesi gerek tabi, bulamadım bugün.
    temsili, reklam görüntüsü değil gerçek hayattan çekilmiş bir foto buldum şu şekildedir laptop:
     Satılık Acer 5920G Laptop. Çok  temiz, iyi özellik ve iyi fiyat.

Dışarıdan bir görüntü:
     Satılık Acer 5920G Laptop. Çok  temiz, iyi özellik ve iyi fiyat.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 3 Kasım 2010; 15:03:39 >

• makine satıldımı kiii :))))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.