Şimdi Ara

[SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE
    Merhaba. 11 Nisan 2025 HB faturalıdır. Açılmamış kapalı kutudur. Ürünü takas ile temin ettim. Beyaz olması dolayısıyla kullanmayı düşünmüyorum. Takas siyah renkli 9070XT, 9070, KFG li üst düzey 7900XT ve 7900XTX ile olabilir. Haricinde nakit olarak satılık. Sadece Ankara içi elden satış yapmayı planlıyorum. Fatura fiyatı 40000 TLdir. Takas için kartınızın KFG durumunu, üste verebileceğiniz veya istediğiniz fiyatı belirten mesaj atarsanız en kısa zamanda irtibata geçebilirim. [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE [SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PURE
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 36000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara, Etimesgut Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• +

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 32 bine düşünür müsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dragon111 D kullanıcısına yanıt
    O fiyata inemem maalesef. Sonuçta satsam bile eşdeğer bir kart almam gerekiyor. Ağırlıklı olarak takas düşünüyorum. H. Sonuna kadar gerekli olan kartı bulamazsam, daha fazla beklemeyip kartı kendim kullanacağım sanırım.

• Sıfırı 37bin, revize şart.

[SATILDI] (İPTAL EDİLEBİLİR) SADECE TAKASLIK 9070XT SAPPHIRE PUREwww.hepsiburada.com
    Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı Fiyatı
    https://app.hb.biz/HXBTRKHS56qM
  • Değerli bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. İlanı düzeltiyorum.

• Arkadaşlar kartı nakit olarak satmıyorum. Gerekli şartları sağlayan kişiler takas tekliflerini özelden veya buraya yazarak yapabilirler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ashura kullanıcısına yanıt
    Şu ana kadar hiç kimse ile herhangi bir polemik, hele ki fiyat konusunda bir problem yaşamadım. Ancak sizi adam yerine koyup bir açıklama yapayım madem...
    Fiyat uyarısı yapan arkadaşın tavsiyesine uyarak gerekli düzeltmeyi yaptıktan sonra herhangi bir sorun olmadığı kanaatindeyim.
    Kaldı ki renk konusunda içime sinmeyen bir durum olduğu için, aynı fikirde olan birileri ile takas yapacağımı, eğer gerçekleşmezse de kendi kullanacağımı belirttiğim halde, bu cüreti kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_N_T_35 -- 15 Nisan 2025; 19:10:5 >
  • +

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.