Bildirim
Satılık 80 LvL Pure İnt Char ( RedSea )
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Saol yinede -
güzel char dicektim ama spearla sword ndn 60 yaptın bence haklısın ama biirinden birini secmeliydin ikisine verince charı bence biraz bosmusun -
zaten daa europe update i gelmeden önce çekilmiş fotolar.Skiller de tabi bu zamana göre geri.ama ozaman göre idare eder. -
ewet resimler eski çekim ama charda bi değişiklik yok resimlerdeki neyse charda şuanda o uzun zamandr girmiyordum chara duruyor hala.... -
SS ler Avrupa Update inden önce çekilmiş.Bana göre en önemlisi ;
Güncellemeden sonra gelen ;
Fire daki meteor (4.kitapçık)
Ve Light daki 3. Nuke
Şu an Açılmış durumda mı bunlar? -
oyuna 2 aydır girmiyorum yeni skiller flan gelmiş charın son hali resimlerdede hala şu açlmışmı bu açılmışmı die sormayın zaten o skiller açık olmadığı için ucuza satıyorum... -
bu char şimdi 9 gap farma girse bütün skiller açılsa heuksal kapanıp cold açılsa anca adam olur yani işi uzun bu charın bide bicheondan hiçbi skilli açmamışsın onların açılması lazım
yani kasmasına kasarsın ama pvp de yatar bu char -
takas yap lütfen -
takas düşünmüyorum -
kaç model -
GünceLLL!!!!! -
Güncellll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Char hala yeni sahibini bekliyor.... -
UUUPPPPP!!!! -
yoğun istek üzerine charın fiyatını 350 ytl ye düşürdüm......!!!!!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coyvivsmg -- 29 Eylül 2007; 1:04:04 > -
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
çok fazla uplama...ya konun kapanır ya da çizerler....
İyi satışlar... -
bilmiyordum... çok pardon ozaman uyarın için sağol
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X