Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Hocam 2 yıl amazon garantili. Nedenini bilmem ama ben amazon yurtdışı garantisini, Türkiye'deki firma garantilerine tercih ederim eğer büyük ithalatçı değilse (arena, penta filan). Öte yandan madenciler için düşünüyorsak, onlar kartı garantiye yollayıp 1 ay serviste bekletmez hocam. Onun yerine 150-200 liraya fan değiştirir (ki olursa genelde fan sorunu oluyor) ve üretime devam eder. Kaldı ki, madencilerin gönderdiği (olası) ağır hasarlı kartı garantiden değiştirecek tek bir distribütör bile bulamazsınız Türkiye'de. Çünkü o süreçleri iyi biliyorum, seneler boyu yaptım o işi. Ancak Amazon Türkiye onu yapar, o da kartı değiştirmez, ücret iadesi yapar. Yine örnekten yola çıkarsak, kartlar aynı paralar değil hocam. Benim ilandaki kartın fiyatı 19.5 TL, aynısının Türkiye'de satılan versiyonu 25+ Yani 5-6 bin farkı verip Türkiye garantisini isteyen, elbette diğer karta yönelmeli. Ha bu da aynı işi yapıyor zaten diyorsanız, doğru hocam, 2000 motor tofaş da var, toyota da var, mercedes de var, audi de var. Aralarındaki kalite farkı da otomatik olarak fiyatlara yansıyor. Twin edge dediğim gibi giriş modeli. Onun yurt dışı versiyonları da (ki bende yok) en az 2-3 bin lira aşağıda olur Tr fiyatlarından. Sonuç olarak, mal sahibi tercihlerini beklentilerine göre yapmakta nasıl özgürse, kart sahibi de aynı şekilde özgür. Bu da biraz serbest piyasa işi. Kur biraz daha düşerse, kart fiyatları düşer mi? Muhtemelen çok az daha düşer ama kimse maliyetinin altına vermez. Peki kur yükselirse kart fiyatları yükselir mi? Evet bir miktar yükselir. Eğer ethereum yükselirse, o zaman zaten kart bulunmaz piyasada. İşin doğası bu. Bu yüzden, oyun amaçlı alacak olanlar için şu dönem kart edinmek iyi olabilir. Madenciler ise "koşulları bekler" genel olarak. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yazıyor hocam, gözünüzden kaçmıştır.
|
fiyatlar YURO dan Tl ye çark etmiş ama düşmemiş ne hikmetse :D < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 21 Aralık 2021; 15:29:7 > |
adam yüksek kurdan aldıysa neden düşürsün ki bu kurun kalıcı olucağının garantisi de yok ayrıca |
DUSEN BIR SEY GOREMEDIM AKSINE ARTMIS |
Hocam kartlar aynı değil. Twin Edge en alt seri ürün, amp holo ise üst seri. Bakın aşağıda yine fiyat araştırma sitesinden bir örnek vereyim size, hatta siz de araştırın başka yerlerden; https://www.epey.com/ekran-karti/zotac-geforce-rtx-3070-amp-holo.html Aralarında kalite, malzeme ve özellikle soğutma konusunda dağlar var bu modellerin. Tr'de en ucuz 25 o kart. Ama ben yine de gönül almak babında bir miktar daha düşürdüm. |
Hocam olmadı ama, haksızlık bu. Her gün biraz daha düşürüyoruz işte kura ve maliyetlere bağlı olarak. Satılan satılacak, satılmayan rige takılacak. Rige taktıktan sonra da eth biraz hareketlenince, kullanılmış ürünü 3-4 bin lira daha yukarıdan alacak kullanıcı. Bu döngü aylardır böyle gidiyor malesef. Yani düşer düşer diye beklerken malsız kalındığı gibi, yükselir yükselir derken de parasız kalınıyor bu kart işinde. Muhtemelen ev, araba ve diğer işlerde olduğu gibi. Ben yine de gönül alma babında bir miktar daha indirim yaptım fiyatlarda. Maksat ticaret olsun. |
BU KARTLARIN HEPSİ LHR DEĞİL Mİ ? |
LHR olmayan amazon sıfır ürün olmaz hocam. Hatta lhr olmayan sıfır ürün de pek olmaz anca kıyıda köşede tek tük kalmışsa belki. Zaten ilanda da yazmıştım. Kartlar LHR. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hocam 2 yıl amazon garantili. Nedenini bilmem ama ben amazon yurtdışı garantisini, Türkiye'deki firma garantilerine tercih ederim eğer büyük ithalatçı değilse (arena, penta filan). Öte yandan madenciler için düşünüyorsak, onlar kartı garantiye yollayıp 1 ay serviste bekletmez hocam. Onun yerine 150-200 liraya fan değiştirir (ki olursa genelde fan sorunu oluyor) ve üretime devam eder. Kaldı ki, madencilerin gönderdiği (olası) ağır hasarlı kartı garantiden değiştirecek tek bir distribütör bile bulamazsınız Türkiye'de. Çünkü o süreçleri iyi biliyorum, seneler boyu yaptım o işi. Ancak Amazon Türkiye onu yapar, o da kartı değiştirmez, ücret iadesi yapar. Yine örnekten yola çıkarsak, kartlar aynı paralar değil hocam. Benim ilandaki kartın fiyatı 19.5 TL, aynısının Türkiye'de satılan versiyonu 25+ Yani 5-6 bin farkı verip Türkiye garantisini isteyen, elbette diğer karta yönelmeli. Ha bu da aynı işi yapıyor zaten diyorsanız, doğru hocam, 2000 motor tofaş da var, toyota da var, mercedes de var, audi de var. Aralarındaki kalite farkı da otomatik olarak fiyatlara yansıyor. Twin edge dediğim gibi giriş modeli. Onun yurt dışı versiyonları da (ki bende yok) en az 2-3 bin lira aşağıda olur Tr fiyatlarından. Sonuç olarak, mal sahibi tercihlerini beklentilerine göre yapmakta nasıl özgürse, kart sahibi de aynı şekilde özgür. Bu da biraz serbest piyasa işi. Kur biraz daha düşerse, kart fiyatları düşer mi? Muhtemelen çok az daha düşer ama kimse maliyetinin altına vermez. Peki kur yükselirse kart fiyatları yükselir mi? Evet bir miktar yükselir. Eğer ethereum yükselirse, o zaman zaten kart bulunmaz piyasada. İşin doğası bu. Bu yüzden, oyun amaçlı alacak olanlar için şu dönem kart edinmek iyi olabilir. Madenciler ise "koşulları bekler" genel olarak. |
Şöyle mi oluyor bu? Bir kart fiyatı yollayıp kıyaslıyorsunuz ama aslında aynı kartı kıyaslamadınız. Bunu nazikçe söyleyince de bu cümleleri kurdunuz. Daha yolladığınız kartın hangi marka olduğunu bile bilmiyorsunuz. Benim sattığım kart Zotac amp holo, sizin yolladığınız fotoğrafta da zotac twin edge var. Karşılaştırma bunlar üzerine. Ben de ikisi aynı model değil diyorum, aynı kalitede değil diyorum. Nesini anlamadınız? Ve evet kartların markaları ve modelleri, model içinde kaliteli versiyonları da var. Rog, Aorus gibi modeller mercedes gibi, aynı kategorinin gainward'ı inno'su filan da evet, şahini, toyotası filan. Bundan neden alındınız? Kartın tipi hoşunuza gittiyse, galax'ın bir modeli var, pavyon gibi ışıklar saçıyor, onu en iyi sayalım olur mu? İlanı yoruma kapatmama sebebim, sormak ve faydalanmak isteyenlere yardımcı olmaktı. Polemik değil. Hocam ben size kart satmayayım, siz de benden kart almayın lütfen. Karşılıklı vakit kaybediyoruz sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray2 -- 24 Aralık 2021; 20:59:40 > |
Zotac 3070ti AMP Holo Extreme benimde çok hoşuma gidiyor , takip ediyorum fiyatlarını. Ama şu anki fiyatınız sarı siteden bile pahalı hocam |
Bencede aga kimse anlamıyorki adam ne yapsın zararına mı satsın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batsociety -- 27 Aralık 2021; 20:55:43 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hocam ben sahibinden'deki ilanlara baktım. Birkaç ilan benimkinden aşağı, bol miktarda ilan da benimkinden yukarı fiyatta hocam. Belki daha fazla vardır, o kadar derinlemesine aramadım. Benim gördüğüm ilanlar için konuşuyorum. Onlar "AMP Holo" versiyon hocam. Benim ilandaki "AMP Holo Xtreme" versiyon. Bu ikisi arasında ne gibi farklar var derseniz, kimisi anlamlı kimisi anlamsız bazı farklar var. Şöyle ki;
ZOTAC GAMING 5V 3-Pin RGB Graphics Card Support Bracket https://www.zotacstore.com/us/za-gpu-bk-01Bunun dışında birkaç ıvır zıvır fark daha var. Yani farkları toplasanız 150-200 dolar eder bence. Ama kart hakikaten güzel bir kart. Bu kartı pek getirmiyorlar Türkiye'ye. Yurt dışında da öyle sık bulunan bir kart değil. İşte biraz imaj kısmı da var işin içinde farkındaysanız. Rige takınca yüksek mh'lara çıkıyor. Diğerlerine göre belirgin bir fark da var ama böyle kartları rige takmak mı, normal kullanmak mı daha iyi, bilemedim. Rige takacak adam alsın dandik versiyonlardan taksın bence. Sıralaması ise kötüden iyiye şöyle serinin; Trinity 3070ti Trinity OC 3070ti AMP Holo 3070ti AMP Holo Extreme 3070ti Bir de twin edge filan var ama onlar hepten baz modeller, 3070ti serisinde göremedim onları hiç. Bir fiyat etkileyen faktör de şu olabilir, ürün Japonya filan değil, Amazon Avrupa, daha net olarak Fransa ürünü. Hani bir amazon garantisi varsa, japonyaya göre daha güvenilir. Japonya garanti filan vermiyor zaten. Şu sıralar ortalığı japon kartları bastı. Aşırı ısınan gainward'ları alıp riglere takıyorlar, birkaç ay sonra kartları yakarlarsa, kar yerine zarar etmiş olacaklar ama işte insan düşük fiyata meyilli malesef. Öte yandan Galakuro da japon ama o kart iyi çıktı mesela. Ben çok beğendim, fiyatına göre gayet iyi bir kart. Şunu da eklemek isterim. Bazı kartlar baz modeldir, bazı kartlar üst model, bazı kartlar ise serilerinin (diğer markalar arasında da) en üstüdür. Mesela MSI iyi bir karttır. Ama 3090 serisinde Evga FTW3 çok daha iyi bir karttır. Mesela 3060Ti serisinde bir çok kişi ROG'u sever. Bense Aorus serisini severim. Çünkü iyi ram kullanır. İşte bu ilandaki kart da, benim bildiğim en sevilen 3070ti kart. Bir tanesini kullanıyorum. İkincisi sıfır kapalı kutu. O da sahibine nasip olacak. Pazarlamacı gibi konuştum ama derdim bilgilendirmek. Sürçü lisan ettiysem affola. |