Şimdi Ara

Nokia E65 - Sürgülü Kapak, Wifi, 3G, 2MP Kamera [Son Fırsat: 275 YTL !!!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
6.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Nokia E65 - Sürgülü Kapak, Wifi, 3G, 2MP Kamera [Son Fırsat: 275 YTL !!!]

Teknik Özellikleri
    http://www.nokia.com.tr/A4803214

Orjinal Finlandiya üretimli Nokia E65'dir.
    Temiz ve çiziksizdir, herhangi bir soyulma yoktur ve ekran jelatini üzerindedir. İmei kayıtlıdır, kapanma riski bulunmamaktadır.

Telefonun tüm fonksiyonları sorunsuz çalışmakta olup
    yalnızca hafıza kartı takılınca açılmıyor takmazsanız sorunsuz çalışıyor ayrıca şarj almamaktadır harici şarj aleti gönderilecektir
    alan kişi yaptırıp sorunsuzca kullanabilir.

Fiyatı 275 YTL SON FİYAT SON FIRSAT
    (Takas yok, pazarlık yok)

Kocaeli içi elden teslim, diğer yerlere kargo ile gönderebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 19 Mayıs 2008; 1:55:44 >

• pm attım
    referanslarım; r11_flash , necroshine, ozan47, ahmetcee, seyhan08, tupacamaru, sessiz43kral, mehmet_koksal, ser-tar, kaygısız, delon(masaüstü sistem aldım) tsk laptop aldım,leylimleylim (tv kartı sattım),$idikli (pc aldım)cixhan (n73 aldım)
    Olumsuz: swartz (gönderdim iki güne elinizde olur dedi birde yol yaptı ben faturasını alıkoydum, ama ürünü gönderdim diye ürün hale gelicek!)
  • pm
    ömerözkan(ipod photo),spica(w810i), trenyolu(creative muvo tx),assan88(iriver t30),FATALİST (uc adet sistem) ahsenozu(sony vaio) mitrox(sony mp3) icdremote(iriver sony)raalem (toshiba) ahmettu(bileklik) jrsmoker, Jeandan Type - R ,LİDER_36,baykarizmaizmir, ilhamianil,cagataybas, hakimamca, parenthesis ,TECHNOS,ecozer, seko2001, kendinibil,pamirr, hadusum,Arbitrary,nx9020

Serdar ATILGAN
  • Pm
    Dоиαиιм Hαвєя Rєαdч

Eğer beğendiğiniz bir ürün varsa ve fiyatı size uygun değilse msj atmanız yeterli yardımcı olurum.

Elden alımlarda fiyatlarım %5 indirimli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.