Şimdi Ara

Satılık 512MB miniSD Hafıza Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. A-Data marka sıfır miniSD hafıza kartı satıyorum. Satın alacağım telefon konusundaki kararımı son anda değiştirince ve aldığım telefon microSD kullandığı için kart kaldı elimde. Vakumlu paketini açtığım için de iade etmekle uğraşmadım bile. Paketi açık ama kullanılmadı, yanında adaptörü de var. Garanti belgesi de içinde. Elden teslim edilebilir veya önce ödeme sonra kargo yapılabilir.
    İstediğim fiyat 10YTL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 21 Şubat 2008; 21:51:49 >

Alışveriş Ettiklerim:KARATAHTA, rainbowr6, superms, Caner4141, AMFİBİ(Yönetici), unicorns, StrangerXT(Yönetici), msakdogan, celchuk, traton, _vitaly_cl, Fatih GÜRER, burak erden, trusen, gitarcigokhan, tenahiz, Serdar017, dj.trust.06, EXPANDER, boksorburak, Halit61, MsTmS, ersingun, BARDO, sél@h@ttin

Alışveriş Edilmesini Tavsiye Etmediklerim:DrGokhan, selim321
  • http://www.sanalmarketim.com/urun/AB570ADT05/?liste&ref=%2Csxbiu%3A46&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=3

1 gb fiyatı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue -- 10 Şubat 2008; 8:32:32 >
    ekobravo, simetri, fairboy, gameman, yasinsahin, mazhar, tribaLxx, falling, GEr0nim0, bytepire, Ghenç, murat560, pArDon!, volvet, cyberdemon, MORATORYUM, zercx, swes, maxx1903, acrylia, alişeker, drburakayan, Alish, saygi, talhagezer, oceancaptain, Evrenup, forcsf, MR.METAL, monq, reyyan, sedoman34, atakandurden, Murat5003, red a!ert, Confusion, mhyen, canozpinar, nevz@t, erkanuygur, alitopal, Sandman, cermin007, stoness, Sunaoğlu, kendinibil
  •  Satılık 512MB miniSD Hafıza Kartı

Pazarlık sünnet :) Ben taa yazın almıştım üstünde 19liralık etiketi var. 5liradan verecek de değilim hani
    Alışveriş Ettiklerim:KARATAHTA, rainbowr6, superms, Caner4141, AMFİBİ(Yönetici), unicorns, StrangerXT(Yönetici), msakdogan, celchuk, traton, _vitaly_cl, Fatih GÜRER, burak erden, trusen, gitarcigokhan, tenahiz, Serdar017, dj.trust.06, EXPANDER, boksorburak, Halit61, MsTmS, ersingun, BARDO, sél@h@ttin

• yaa arkadaşlar vatandaş demekki paraya ihtiyacı varki bunu satmaya kalkıyor.Yani burda gelip de "Al bak sıfırını kaça satıyorlar bak" demenin ne lazımıydı yani.O kadar yıldızınız var yaw.Ha dersinki 100 liralık şeyi 200 liraya satıyor o zaman tamam.Ama günümüzde artık okul harçlığı dene fiyata satılan malın yok 3 lira fazla vermişsin aha sıfır bak kaç lira demek bilmiyom yani.
    yani ihtiyacım olsa bırak ihtiyacı halim vaktim yerimde olsa gider sıfırını almam bu fiyaya bu adamdan alırım sevap işlerim yani.El insaf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 12 Şubat 2008; 21:51:21 >

ha illa ki sevap işlemek istiyorum dersen alabilirsin yani yıldızla falan alakası yok bunun.

quote:

Orjinalden alıntı: KarettaKerata

yaa arkadaşlar vatandaş demekki paraya ihtiyacı varki bunu satmaya kalkıyor.Yani burda gelip de "Al bak sıfırını kaça satıyorlar bak" demenin ne lazımıydı yani.O kadar yıldızınız var yaw.Ha dersinki 100 liralık şeyi 200 liraya satıyor o zaman tamam.Ama günümüzde artık okul harçlığı dene fiyata satılan malın yok 3 lira fazla vermişsin aha sıfır bak kaç lira demek bilmiyom yani.
    yani ihtiyacım olsa bırak ihtiyacı halim vaktim yerimde olsa gider sıfırını almam bu fiyaya bu adamdan alırım sevap işlerim yani.El insaf.
    ekobravo, simetri, fairboy, gameman, yasinsahin, mazhar, tribaLxx, falling, GEr0nim0, bytepire, Ghenç, murat560, pArDon!, volvet, cyberdemon, MORATORYUM, zercx, swes, maxx1903, acrylia, alişeker, drburakayan, Alish, saygi, talhagezer, oceancaptain, Evrenup, forcsf, MR.METAL, monq, reyyan, sedoman34, atakandurden, Murat5003, red a!ert, Confusion, mhyen, canozpinar, nevz@t, erkanuygur, alitopal, Sandman, cermin007, stoness, Sunaoğlu, kendinibil
  • 5 milyonun hesabını yapıyorsun ben adamın avukatı değilim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    takaslık ekran kartı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1gb ler 9 ytl den satılkıyor
    Viper37--Zarvo--Visor(2x)--Plextor(2x)--Nu Metal Fan--ermac--_FaCeS_--nuvanda33--BAHADIRXIHSAN--sky_sun--blackgod--scnc--diabrek--falaze1--omerhancer--selim789987--elusive(2x)--gokhanb1982(4x)--jamesesp--abrahamme--OzanCB--WebEX--makinist76--10.Lincoln(2x)--nervium--garuda(3x)--ice_blue--http://www--solid--Acemi_Uyducu--reason666--fetii_51--VTR--YOUNGDENTİST--madd_maxx82--amortiiii--kopukucurtmaxxx--Bukalemun--B@R!$--aLabandaTR--entiki--orkan_pp.1--DEAD-RECKONING--caves--Metalchurch--ogokce01--wwwengin--matrax-38--jeepers_creepers--t@rik--nozdoner75--gemmologist--technician77--wehby --wyzonline--DieselTRoniC--west--mkoyuncu--Kaplan Bey--NIKEmRe--SNS15--erdalll--cureshot88--emrahgul--A.Nadir--TheBaroN!--eros--metintekin--salieri38 --hkasa--Chaoss--belalan52--gLam(X2)--thermosifon--ogulcanozugenc--Monkey D Luffy--MODDA-- slayer_00--Emre-45--sercantes--fenersel--bormenit--C.@.N--UML--h4ck4n--muhammet_89--bynedim--ZepH--wampaa--omeroruc--eddy--reymor01--chtzl--Dr.Teknik--dby--Archelot--efecukum--linger--Er_cU--azrail__30--optimus95--ksk_mehmet--Jeopol
  • pm...
    alışveriş yaptıklarım:
    Viper37--Zarvo--Visor(2x)--Plextor(2x)--Nu Metal Fan--ermac--_FaCeS_--nuvanda33--BAHADIRXIHSAN--sky_sun--blackgod--scnc--diabrek--falaze1--omerhancer--selim789987--elusive(2x)--gokhanb1982(4x)--jamesesp--abrahamme--OzanCB--WebEX--makinist76--10.Lincoln(2x)--nervium--garuda(3x)--ice_blue--http://www--solid--Acemi_Uyducu--reason666--fetii_51--VTR--YOUNGDENTİST--madd_maxx82--amortiiii--kopukucurtmaxxx--Bukalemun--B@R!$--aLabandaTR--entiki--orkan_pp.1--DEAD-RECKONING--caves--Metalchurch--ogokce01--wwwengin--matrax-38--jeepers_creepers--t@rik--nozdoner75--gemmologist--technician77--wehby --wyzonline--DieselTRoniC--west--mkoyuncu--Kaplan Bey--NIKEmRe--SNS15--erdalll--cureshot88--emrahgul--A.Nadir--TheBaroN!--eros--metintekin--salieri38 --hkasa--Chaoss--belalan52--gLam(X2)--thermosifon--ogulcanozugenc--Monkey D Luffy--MODDA-- slayer_00--Emre-45--sercantes--fenersel--bormenit--C.@.N--UML--h4ck4n--muhammet_89--bynedim--ZepH--wampaa--omeroruc--eddy--reymor01--chtzl--Dr.Teknik--dby--Archelot--efecukum--linger--Er_cU--azrail__30--optimus95--ksk_mehmet--Jeopol
  • Konuya abone olduğum halde atılan mesajların bildirimi gelmedi. O yüzden şimdi cevap yazıyorum size.
    blue; ilanda yanlış birşey varsa şikayet edersin. Yöneticiler duruma el koyar. Yok illa gereksiz yere konuşacaksan buyur oturup konuşalım sabaha kadar ama boş.
    dr_gorunmez; sen neden geriliyorsun benim ilanıma bilmiyorum. Ben kimsenin ilanına girip sattırmamaya çalışmıyorum. Adam ol, gel karşıma, meramını adam gibi anlat o zaman para önemli değil bedava da veririm.
    Fiyat Güncellendi. Bir daha gereksiz mesaj atan yönetime havale edilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koray_Aykut -- 21 Şubat 2008; 21:52:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mami23

1gb ler 9 ytl den satılkıyor

Nerde Alacamda

Az Laf Çok İş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.