Şimdi Ara

SATILIK 512 MB SAPPHİRE 4870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde bulunan 4870 kartı satıyorum üst seviye kart sahibi olanlarla takasa girebilirim nakit 125 tl lütfen pazarlık etmeye çalışmayın ürün garantisizdir 4 leventten test edilerek verilecektir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• fiyat gayet makul
    2. sisteme crossfire yapmayı düşünmedim değil ama istanbul olduğu için vazgeçtim

hayırlı satışlar hocam
  • mesajları okuyup cevap vermeyen bir üye alışveriş yapılmaz
  • senin gibi sahtekera malmı vericem bozuk kartı bana vermeye çalıştın utanmadan bide bana iftira attın kartı bozdun diye

• şimdi tanıdım benim kartı bozan kişi kesinlikle alış veriş yapmayın

konu ile ilgli edit ;
    kartın ilk sahibi ~ Tolga ~ ondan ben aldım 2-2,5 ay kadar kullandım ve satılığa koydum koyduğum ilanda da aynı gün yapılmış olan furmark testi vardı 30 DK'lık zaten aynı gün ve ya ertesi gün bu kişeye sattım çalışır durumda, kartı denediğini ve ekranda pixellenmeler olduğunu söyle hayli ile bende geri almak istemedim 1-2 saat önce çalışan kart ne olduda bozuldu, sonuç olarak zoraki şekilde geri aldım kartı aldığım an denedim çalışıyordu ertisi gün bahsettiği pixellenme sorunu oldu olay bundan ibaret benim bozuk sattığımı o kanıtlayamaz onun bozduğunu ben kanıtlayamam kim sahtekar oluyor bu durumda sonuçta kartı zoraki de olsa geri aldım başka biri olsa almazdı çünkü çalışır vazikette veriyorsunuz 1-2saat sonra bozuk diye telefon geliyor siz ne yapardınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkn_ymz -- 12 Aralık 2011; 18:07:49 >
  • sen kafanı yorma koçum beni tanıyan iyi bilir referans olmadan satış yaptığım bir sürü insan var kendi yaptıın b.... başkasına atma akıllı ol

• gerekli açıklamayı yaptım kimin ne olduğu gerçekten belli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.