Şimdi Ara

*SATILIK* 3570K+ASUS SABERTOOTH+16GB CRUCIAL RAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 *SATILIK* 3570K+ASUS SABERTOOTH+16GB CRUCIAL RAM
    sattığım ürünlerin garantisi bitmiştir, kutuları ve içerikleri durmaktadır. istediğim fiyat 1200TL 'dir. istanbul içi elden -sadece pazar günleri- diğer illere kargo alıcı ödemeli olarak gönderebilirim. tek tek satmayı ve takas düşünmüyorum.

anakartın linki:https://www.asus.com/tr/Motherboards/SABERTOOTH_Z77/
    ramlerin linki :https://www.amazon.in/Ballistix-Tactical-PC3-12800-BLT2KIT8G3D1608DT2TXOB-BLT2CP8G3D1608DT2TXOB/dp/B0091L1LIO -kendi sayfasında bulamadım-

*SATILIK* 3570K+ASUS SABERTOOTH+16GB CRUCIAL RAM*SATILIK* 3570K+ASUS SABERTOOTH+16GB CRUCIAL RAM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Tek satmayı düşünürseniz anakart için bana pm atın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i7 2600k + msi z77a-gd65 anakarta 750 tl para verdim . fiyatı bayagı bir düşünmeniz gerekiyor hocam
  • Fiyatı biraz düşürmeniz gerek anakartınız çok iyi ama
  • Fiyat takip
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Fazla hocam 750 bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

i7 2600k + msi z77a-gd65 anakarta 750 tl para verdim . fiyatı bayagı bir düşünmeniz gerekiyor hocam

Ben o anakartla o cpu ya 650 den fazla vermezdim 750 cok vermissiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: şoray uzun yolda

quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

i7 2600k + msi z77a-gd65 anakarta 750 tl para verdim . fiyatı bayagı bir düşünmeniz gerekiyor hocam

Ben o anakartla o cpu ya 650 den fazla vermezdim 750 cok vermissiniz

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leorin -- 14 Şubat 2018; 0:35:2 >
  • Piyasa allak bullak o fiyatlara 4770k ve orta segment anakart kurtarılır.

• Bu ilan uzun zamandır aktif. Anakart çok yakışıklı. Ayrı satış olsa şimdiye çoktan satılmıştı bence. Zira kombinasyon olarak 3570k lı üçlüye kimse o parayı vermek istemiyor. Ancak ayrı satılsa mesela 3770k sahibi biri anakartı alabilir. İşlemci desek zaten hala kabul edilebilir iş görüyor. Parça satışı düşünülmeli

• iyi combo set bence iyi fiyat satıcı arkadaşa helal olsun o kadar öldürmüşler ilanı hiç bir cevap yazmamış hayırlı işler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pantoom -- 22 Nisan 2018; 6:54:43 >
  • pm attım kardeşim bekliyorum seni.
  • ASUS SABERTOOTH Z77 ANAKART satılmadıysa ve tek satmayı düşünürsen haber bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.