Şimdi Ara

satılık 32' LCD samsung le32r81b 8 ms 50 hz hd-ready İzmir 4 yıllık 350 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
3
Favori
7.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir pm daha yolladım kardeş 2tb wd my pasport 2.5 inç harici hdd + nakit
  • 6 tb lık disk kapasitesi kadar kapasiteye sahip disklerle takas var sadece.

iyi günler dilerim.
  • pm attım bakalım hayırlısı
  • uğraşmayın tasomla ( biraz samimi olduk ya taso diyoruz :)) .kendisiyle şahsen tanışıp bir çok kez alışveriş yaptım.tassadar şartlar değişmedikçe kolay kolay taviz vermeyen kendine göre belirli kriterleri olan olan bir arkadaşımız.bazen yanlış anlaşılma olsada bu onun aksi olduğundan değil kendine has yapısından.özelinde dürüst vede temiz bir arkadaştır.titiz malında kusur olunca söylemekten kaçınmayan birisidir.
  • Tv alacaktım satıcı değil sanırım komik :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: maresal

Tv alacaktım satıcı değil sanırım komik :D

maresal Çavuş 2 gün önce Merhaba telefon numaranizi verirmisiniz tv için bir kaç sorum olacak. tassadar Teğmen 2 gün önce buradan pm atabilirsiniz maresal Çavuş dün Hocam tv almak istiyorum iletişim için tassadar Teğmen dün tvyi evde denetme şansım yok

tvnin kutusu yok

arabayla gelip almanız gerekcek

önce 50 tl havale yapacaksınız hesabıma

sonra narlıdere akm önünden elden 325 TL verip tvyi alacaksınız
    (odamdaki tvyi söküp aşağı indirip taşıyıp getirdikten zahmete girdikten sonra tvyi beğenmedim almayacağım derseniz 50 tl niz iade edilmeyecek)

tvde arıza yok, kırık dökük bir yanı yok. boya sorunu kozmetik olarak 9/10 alır.

resimleri ilanda var

ayrıca resim isterseniz mailinize atarım

satış keyfinedir

iyi akşamlar maresal Çavuş dün 350TL yazmışınız avm önünden ilanınıza maresal Çavuş dün
    tassadar

Yarbay

2530 Mesaj
    Referanslar: 42

Katılım Zamanı:
    1 Aralık 2004;
    Durum:
    Forumda değil

Bu kullanıcının bu kategori altındaki dukkan mesajlarına git Bu kullanıcının DH Dukkan sayfasina git

26 Kasım 2013; 19:29:02 Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz. Şikayet Paylaş Cevap Alıntı PM
    satış devam

İzmirden elden alacak olanlar için son fiyat 350 TL olur ama aşağıdaki koşulları kabul etmeleri halinde

1)50 TL kapora vereceksiniz (tvyi sök taşı uğraş sonra gelmem derseniz o kapora yanar bilesiniz)
    2)cumartesi veya pazar sabah 9 - 11 arası Narlıdere AKM önüne geleceksiniz (kutusu yok arabanızla gelmeniz gerek)
    3)ürünü evde denetme şansım yok. hiç bir sorunu yok, ama denemeden almanız gerekecek. (evin durumu müsait değil)

Şehir dışı alacaklar için fiyat 375 tl dir. Ben kutu ayarlayacağım karfo için kargo masrafı alıcınındır.

Keyfine satış devam 1080p değer mi 3d değer mi merak ettiğim için satışa devam
    maresal Çavuş dün Bu arada tv'nin fotosunu çekip atarmısınız ilanda yok ......@hotmail.com bakıp ona göre gelip alırım

• Arkadaşın satmaya niyeti yok çünkü :)
  • Dolandirici mi sanki? Kaporalardan topladigi paralarda zengin oldu dii dii diiii ahahaj

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.