Şimdi Ara

SATILIK 2x2gb 1066mhz Corsair Dominator FANLI Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ramler garantiden değişimle gelmiştir sıfır kutusundadır.

    Corsair Dominator 8500c5df modeli kit idi ramler. Garanti dönüşü açılmamış kutusunda 8500c5d ve ayrıca fanı yanında olarak geldi. HepsiBurada'dan alınmadır.

    Garanti kartı var ama faturası kayboldu yok yani. Zaten Hepsiburada'nın garanti olayı gıcık biraz sadece ürünü aldığımız hesaptan takip edebiliyormuşuz sanırsam, bu sebepten sonradan garanti konusunda yardımcı olamam çünkü kendi kartımla ve hesabımla almamıştım. Yani distürbütör firmaya kendiniz kabul ettirmeniz lazım.

    Herşeyini yazdım sonuç olarak fiyatı fanıyla beraber 200tl dir. Kargo alıcıdan, önce para sonra kargo şeklinde şehir dışı da satış olabilir. İstanbul içi Metrobüs hattı üzeri elden teslim olur...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • Faturası olduktan sonra distribütör ilgilenir muhtemelen. Yeter ki faturası olsun. Bende mavibilgisayar'dan alınma faturası kayıp olan vardı. Distribütör fatura olmadan birşey yapamayacaklarını iade faturası kesmek gerekirse kesemezlermiş ürünün faturası olmadan. Sanki mavibilgisayara fatura kesseler benim çok işime yarayacak. Neyse Corsair'in kendi müşteri hizmetleri ile temasa geçtim. Ben onlara bendeki bir tanesi arızalanmış olan kiti yolladım onlarda bana yeni bir kit yolladılar. Corsair'in garantisi gerçekten çok iyiymiş bunu gördüm. Arkadaşın kingstonları yollamaya kalkmıştık. Sadece Amerika ve Kanada'dan değişim kabul ettiklerini bildirdiler. Uzun lafın kısası Kingston'ın ömürboyu garantisi Türkiye için yalanmış. Corsair'in ömür garantisi ise tüm dünyada geçerliymiş.
  • PM
  • pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.